Neler Yeni

Xbox renk ayarı ekranı bozdu

Pamir34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
pamir enes
10 yıldır kullandığım LED TV de Xbox renk derinliği ayarını 8 bitden 12 bit e aldıktan birkaç dk sonra ekrana garip bir şey oldu ve görüntü gitti. Ekran tamamen simsiyah sanki parlaklık 0,1 nite kadar düşmüş LED'ler son kalan ışığını veriyor gibi görüntü veriyor. Çok yakından bakınca fark edilecek silik bir görüntü var. TV'yi nasıl kurtarabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

pcmasterrace

80+ Bronze
10 yıldır kullandığın led tv 8 bit desteklediğine şükret 12 bit yapmasaydın keşke xboxtan geri 8 bite al

Pamir34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
pamir enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10 yıldır kullandığın led tv 8 bit desteklediğine şükret 12 bit yapmasaydın keşke xboxtan geri 8 bite al
Ekranda görüntü varla yok arası bi şey. Bırak ayarlardan geri 8e çekmeyi Xbox ana menüsünü görsem şükredecem. 10 yıllık dediysekte boş beleş tv değil zamanın ilk 4k philips tvlerinden. Daha öncesinde de 12 bitte kullanıyodum konsolu, garantiye yolladım yeni konsol geldi bunda da eski ayarları yapınca ekran bozuldu. Acaba konsoldan mı kaynaklı

pcmasterrace

80+ Bronze
Ekranda görüntü varla yok arası bi şey. Bırak ayarlardan geri 8e çekmeyi Xbox ana menüsünü görsem şükredecem. 10 yıllık dediysekte boş beleş tv değil zamanın ilk 4k philips tvlerinden. Daha öncesinde de 12 bitte kullanıyodum konsolu, garantiye yolladım yeni konsol geldi bunda da eski ayarları yapınca ekran bozuldu. Acaba konsoldan mı kaynaklı
sadece konsol takılıyken mi görüntü böyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom