Neler Yeni

Xbox Series S almak sizce mantıklı mı?

Seçenekler

• Series S al geç

Oylar: 13 81.3%
  • Her türlü PS al Xbox tarafına bulaşma

Oylar: 2 12.5%
  • ? Konsolu al daha iyi (yorumda belirtin)

Oylar: 1 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    16

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1-2 saat içinde Series S siparişi vereceğim ama mantıklı bir şey mi yapıyorum emin değilim. Özel oyun olmaması falan acaba eski nesil olsa da PS4 mü alsam dedirtiyor. Merak ettiğim aşağıya yazacağım iki soru var ve onun dışında almak mantıklı mı? ve ikinci elde çok değer kaybeder mi?

Soru-1: Gamepass fiyatı ilerde artar mı? Şuan 45TL iyi gibi 2 ayda bir Gamepass alıp oynarım.

Soru-2: Bu konsol yeni nesil gelene kadar 1080P oyun oynatır mı yoksa 2-3 seneye çöpe atıp series x ile mi devam ederler.

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
1-2 saat içinde Series S siparişi vereceğim ama mantıklı bir şey mi yapıyorum emin değilim. Özel oyun olmaması falan acaba eski nesil olsa da PS4 mü alsam dedirtiyor. Merak ettiğim aşağıya yazacağım iki soru var ve onun dışında almak mantıklı mı? ve ikinci elde çok değer kaybeder mi?

Soru-1: Gamepass fiyatı ilerde artar mı? Şuan 45TL iyi gibi 2 ayda bir Gamepass alıp oynarım.

Soru-2: Bu konsol yeni nesil gelene kadar 1080P oyun oynatır mı yoksa 2-3 seneye çöpe atıp series
Xbox series s daha mantıklı, gamepass fiyatı ilerde artabilir kimse kesin bir şey söyleyemez.
2-3 seneye asla çöp olacağını düşünmüyorum özellikle 1080p rahat götürür.

Skyline R34

80+ Bronze
Xbox series s daha mantıklı, gamepass fiyatı ilerde artabilir kimse kesin bir şey söyleyemez.
2-3 seneye asla çöp olacağını düşünmüyorum özellikle 1080p rahat götürür.
2-3 sene sonra illa gücü yetmeğinde 900p oynatacaktır ama 2-3 seneden fazla gider
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru-2: Bu konsol yeni nesil gelene kadar 1080P oyun oynatır mı yoksa 2-3 seneye çöpe atıp series x ile mi devam ederler.
Gamepass çok yüksek ihtimal zamlanır . Siz sanırım ps 5 digital ile arada kalmışdınız series s in gamepassi daha iyi bir kütüphane ama ps in kütüphanesindeki çoğu oyun çok sağlam ben 4k tv varsa ps 5 digital alırım .

PlayStation Plus Collection Oyunları​

• Batman: Arkham Knight
  • Battlefield 1
  • Bloodborne
  • Call of Duty: Black Ops 3 — Zombies Chronicles Edition
  • Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  • Days Gone
  • Detroit: Become Human
  • Fallout 4
  • Final Fantasy 15 Royal Edition
  • God of War
  • Infamous Second Son
  • Monster Hunter: World
  • Mortal Kombat X
  • Persona 5
  • Ratchet and Clank
  • Resident Evil 7
  • The Last Guardian
  • The Last of Us Remastered
  • Until Dawn
  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • az oyun var fakat hepsi kaliteli oyunlar bir dakika bu listenin çoğu yok ben bu üyeliği satın alıyım senin sayende farkkettim teşekkürler .

Son düzenleme:
Series S ama yurtdışından Series X getirebilirsin neredeyse aynı para

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
series s al geç birde game pass kombosu yaparsın bol bol oyunun olur.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
RTX istiyorsan S al geç işte bende bi ara düşündüm PS4 ü satıp alsammı diye de zaten pc için setup için bi ton harcama yapıyorum bide Series Se oyun parası veremem :D

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425