A Atakan304 80+ Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 1 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Atakan Yurter 6 Ocak 2023 #1 Xbox series s kullanıyorum ancak pubg oynarken klavye kullanamıyorum arkadaşlar var demiş fakat ulaşamadım nasıl başlanıldığını Bilen var mı
Xbox series s kullanıyorum ancak pubg oynarken klavye kullanamıyorum arkadaşlar var demiş fakat ulaşamadım nasıl başlanıldığını Bilen var mı
D Deadpoolcan 80+ Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Anıl Can 6 Ocak 2023 #2 Atakan304 yazmış: Xbox series s kullanıyorum ancak PUBG oynarken klavye kullanamıyorum arkadaşlar var demiş fakat ulaşamadım nasıl başlanıldığını Bilen var mı Devamı için tıklayın... Desteklemez dönüştürücü alman lazım xim apex veya benzerleri Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ocak 2023 Xim apex veya benzeri almalısın Atakan304 yazmış: Xbox series s kullanıyorum ancak PUBG oynarken klavye kullanamıyorum arkadaşlar var demiş fakat ulaşamadım nasıl başlanıldığını Bilen var mı Devamı için tıklayın... Upvote 0 Downvote
Atakan304 yazmış: Xbox series s kullanıyorum ancak PUBG oynarken klavye kullanamıyorum arkadaşlar var demiş fakat ulaşamadım nasıl başlanıldığını Bilen var mı Devamı için tıklayın... Desteklemez dönüştürücü alman lazım xim apex veya benzerleri Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ocak 2023 Xim apex veya benzeri almalısın Atakan304 yazmış: Xbox series s kullanıyorum ancak PUBG oynarken klavye kullanamıyorum arkadaşlar var demiş fakat ulaşamadım nasıl başlanıldığını Bilen var mı Devamı için tıklayın...