Sisteme RTX 3060 almaktan daha mantıklı
Sepette 500TL indirim ile 6289TL'ye geliyor.
Ben 1080 tercih ederdim.Series s aldım nasıldır sizce 2k 144hz monitörle nasıl gider ?
1440p 30fps deneyimlersiniz. Aaa oyunlardaSeries s aldım nasıldır sizce 2k 144hz monitörle nasıl gider ?
2k için yorum yapmayayım da fiyatı ile sistem katili.Series s aldım nasıldır sizce 2k 144hz monitörle nasıl gider ?
Series s 2k oyun desteğine sahip hatta yer yer 4k oyun desteğine sahip ek olarak 8k video ve filmde destekliyor geçen 4k video izleyim dedim gözlerime hakaret ettiğimi fark ettim bu zamana kadar.Ben 1080 tercih ederdim.
1440p 60 FPS çalışan oyunlarda var 4k 30 FPS çalışan oyunlarda 1440p 120 FPS çalışan oyunlarda var çok takıntılı değilim aslında görüntü netliği muazzam hdr ile oynayınca bambaşka oluyor yinede güzel bir seçim yapmışım onu farkettim ek olarak ilerleyen süreçte series x gecebilirim biraz ileriye dönük düşündüm1440p 30fps deneyimlersiniz. Aaa oyunlarda
Series si 3200 TL'ye aldım 2023e kadar Microsoft Türkiye garantili cihaz monitörü 2750 TL'ye aldım 2 yıl Amazon Türkiye garantili cihaz aslında biraz garanti içinde verdim o paraları kafam rahat artık bozulan bir ürün olsa bile en sağlam garanti servisleri var.2k için yorum yapmayayım da fiyatı ile sistem katili.
3200 güzel fiyat hayırlı olsunSeries s 2k oyun desteğine sahip hatta yer yer 4k oyun desteğine sahip ek olarak 8k video ve filmde destekliyor geçen 4k video izleyim dedim gözlerime hakaret ettiğimi fark ettim bu zamana kadar.
1440p 60 FPS çalışan oyunlarda var 4k 30 FPS çalışan oyunlarda 1440p 120 FPS çalışan oyunlarda var çok takıntılı değilim aslında görüntü netliği muazzam hdr ile oynayınca bambaşka oluyor yinede güzel bir seçim yapmışım onu farkettim ek olarak ilerleyen süreçte series x gecebilirim biraz ileriye dönük düşündüm
Series si 3200 TL'ye aldım 2023e kadar Microsoft Türkiye garantili cihaz monitörü 2750 TL'ye aldım 2 yıl Amazon Türkiye garantili cihaz aslında biraz garanti içinde verdim o paraları kafam rahat artık bozulan bir ürün olsa bile en sağlam garanti servisleri var.