Merhabalar ben xbox series x almayı düşünüyorum. Fakat monitör için fazla bir bütçem yok. Şu monitörü alsam xbox u sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim?
Oynarsın 1080p de ama 27 inç de görüntü kötü oluyor ps5 i 1080p de denediğim zaman görüntü kötüydüMerhabalar ben xbox series x almayı düşünüyorum. Fakat monitör için fazla bir bütçem yok. Şu monitörü alsam xbox u sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim?
Pek sıkıntı olmaz ama 24 inç bir monitör olsa daha iyi olur 1080p içinMerhabalar ben xbox series x almayı düşünüyorum. Fakat monitör için fazla bir bütçem yok. Şu monitörü alsam xbox u sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim?
oluru var ama 24 daha iyi olurMerhabalar ben xbox series x almayı düşünüyorum. Fakat monitör için fazla bir bütçem yok. Şu monitörü alsam xbox u sorunsuz bir şekilde oynayabilirmiyim?
Peki bana 24 inch bir monitör önerebilirmisin. En fazla 3000 tl bütcem var.Oynarsın 1080p de ama 27 inç de görüntü kötü oluyor ps5 i 1080p de denediğim zaman görüntü kötüydü
Çoğu kişi xbox series s in depolamasının hemen bittiğini söyledi. O yüzden pek almak istemiyorum.olur hocam ama hem 27 inç 1080p aşırı iyi gözükmez hem de series x 1080p tam bilemedim
bence 1080 oyanayacaksanız series s tercihinde bulunun
https://www.youtube.com/channel/UC4adfokYXjhoCmWvb92yACw Bu kanala bak xbox ps5 e uyumlu monitörleri gösteriyorPeki bana 24 inch bir monitör önerebilirmisin. En fazla 3000 TL bütcem var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu kişi xbox series s in depolamasının hemen bittiğini söyledi. O yüzden pek almak istemiyorum.
haklısınız hocam kullanılabilir yaklaşık 360gb alan sunuyor fakatPeki bana 24 inch bir monitör önerebilirmisin. En fazla 3000 TL bütcem var.
Çoğu kişi xbox series s in depolamasının hemen bittiğini söyledi. O yüzden pek almak istemiyorum.
3000 lira bütçede 2k monitör bulmak bir hayli zorhaklısınız hocam kullanılabilir yaklaşık 360gb alan sunuyor fakat
series x alacaksanız en azından 2k tercih edilmeli diye düşünüyorum
3000 lira bütçede 2k monitör bulmak bir hayli zor
Va panele pek güvenemiyorum. Sizce nasıl ?hocam bu olabilirMonitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
veya bu
ViewSonic 27 Vx2718-2kpc-mhd Qhd 2560x1440 1ms 165hz 2xhdmı Dp 1500r Curved Freesync Gamıng Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ViewSonic 27 Vx2718-2kpc-mhd Qhd 2560x1440 1ms 165hz 2xhdmı Dp 1500r Curved Freesync Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
va panel gayet iyidir hocamVa panele pek güvenemiyorum. Sizce nasıl ?
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.va panel gayet iyidir hocam
bu monitörde 2k 120 olarak desteklenen oyunlarda oynayabilirsiniz