Merhaba konsol almayı düşünüyorum. Xbox series X mi? Ps5 mi ? karar veremedim hiç konsol almadım bugüne kadar eski oyunlarıda deneyimlemek istiyorum ancak oyun fiyatları malüm birde xbox desteğini çeker mi game passten veya ps plus mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba konsol almayı düşünüyorum. Xbox series X mi? Ps5 mi ? karar veremedim hiç konsol almadım bugüne kadar eski oyunlarıda deneyimlemek istiyorum ancak oyun fiyatları malüm birde xbox desteğini çeker mi game passten veya ps plus mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.
Xbox'ın Game Pass'ten desteğini çekmesi gibi bir durum yok ama Game Pass'i özel kılan bir şey de yok. Ayrıca Xbox, oyunlarını diğer platformlara getirmeye başladı. Eski ve özel oyunları deneyimlemek için alınacak tek konsol PS5.
Ps artık oyunlarını pcye getiriyor, xbpx desen pcde de var hepsi. Ps oyunlarının fiyatı uçuk, pcde en kötü korsan seçeneği var, tabii benim önerim orjinal oynamak. Pc yokken konsol almak mantıklı gelmiyor
4K görüntü kalitesi veremese de yakın yine de uzmeyecek.hele bu neslin konsolari leş zaten kendi özel oyunlarında bile 60 FPS diye 40 a 30 a düşen var 4K adam akıllı veremiyorlar ve bir oyuna 2000 tl vermek zorunda da olmazsın pc her anlamda çok daha iyi.
Edit online oyun oynayabilmek içinde aylık para vermen lazım gerisini sen düşün.
4K görüntü kalitesi veremese de yakın yine de uzmeyecek.hele bu neslin konsolari leş zaten kendi özel oyunlarında bile 60 FPS diye 40 a 30 a düşen var 4K adam akıllı veremiyorlar ve bir oyuna 2000 TL vermek zorunda da olmazsın pc her anlamda çok daha iyi.
Edit online oyun oynayabilmek içinde aylık para vermen lazım gerisini sen düşün.
Dostum agır şaçmalamıssın pc de oyunlar 100 liramı pc de oyunlar daha pahalı steam dolar ile çalısıyor epic de oyunlar 2000 tl üstüne 20 bin tl ye alacagın pc i3 ve rx 6600 gibi çok alt kalite ürün alırsın.
pc de korsan var muhabbetine girmeyelim her oyun anında şak diye illegale düşmüyor korumalı oyunları 6-7 ay beklemen gerekiyor o zamana kadar hevesin kaçmış oluyor zaten
Dostum agır şaçmalamıssın pc de oyunlar 100 liramı pc de oyunlar daha pahalı steam dolar ile çalısıyor epic de oyunlar 2000 TL üstüne 20 bin TL ye alacagın pc i3 ve rx 6600 gibi çok alt kalite ürün alırsın.
pc de korsan var muhabbetine girmeyelim her oyun anında şak diye illegale düşmüyor korumalı oyunları 6-7 ay beklemen gerekiyor o zamana kadar hevesin kaçmış oluyor zaten
Şakkadanak illagele düştüğünü kabul edelim. Sonuçları hepimiz biliyoruz. "Arkadaşlar PC'me Virüs Bulaştı Acillllll Yardım". Birkaç tane şehir efsanesi üzerinden insanlara tavsiye veriliyor. Bunlardan biri de oyun fiyatları işte.