Neler Yeni

xbox series x mi? ps5 mi ? oyun bilgisayarım yok

Same

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet yılmaz
Merhaba konsol almayı düşünüyorum. Xbox series X mi? Ps5 mi ? karar veremedim hiç konsol almadım bugüne kadar eski oyunlarıda deneyimlemek istiyorum ancak oyun fiyatları malüm birde xbox desteğini çeker mi game passten veya ps plus mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba konsol almayı düşünüyorum. Xbox series X mi? Ps5 mi ? karar veremedim hiç konsol almadım bugüne kadar eski oyunlarıda deneyimlemek istiyorum ancak oyun fiyatları malüm birde xbox desteğini çeker mi game passten veya ps plus mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim.
Xbox'ın Game Pass'ten desteğini çekmesi gibi bir durum yok ama Game Pass'i özel kılan bir şey de yok. Ayrıca Xbox, oyunlarını diğer platformlara getirmeye başladı. Eski ve özel oyunları deneyimlemek için alınacak tek konsol PS5.

halitxct

80+ Silver
Xbox devri bitti yakında sadece gamepesi duyarız konsol demek PlayStation demek

asko56

80+ Silver
Tarafsız cevap

evine aylık maaş olarak 40-50 bin tl bandında kazanıyor isen ps5

eger asgari ücret ve o bantlarda yani 17-25 arasında kazanıyor isen xbox series x ve uzun süreli gamepass alabilirsiniz

asko56

80+ Silver

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ps artık oyunlarını pcye getiriyor, xbpx desen pcde de var hepsi. Ps oyunlarının fiyatı uçuk, pcde en kötü korsan seçeneği var, tabii benim önerim orjinal oynamak. Pc yokken konsol almak mantıklı gelmiyor

atahan92

80+
20 bine alacagın pc de ps5 performansı alma sansın yok.
4K görüntü kalitesi veremese de yakın yine de uzmeyecek.hele bu neslin konsolari leş zaten kendi özel oyunlarında bile 60 FPS diye 40 a 30 a düşen var 4K adam akıllı veremiyorlar ve bir oyuna 2000 tl vermek zorunda da olmazsın pc her anlamda çok daha iyi.

Edit online oyun oynayabilmek içinde aylık para vermen lazım gerisini sen düşün.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
PS oyunu alsan bile online için plus istiyormuş bunu dün öğrendim. Arkadaşım ps storedan fc24 aldı ama online dostluk için illa plus gerekli

asko56

80+ Silver
4K görüntü kalitesi veremese de yakın yine de uzmeyecek.hele bu neslin konsolari leş zaten kendi özel oyunlarında bile 60 FPS diye 40 a 30 a düşen var 4K adam akıllı veremiyorlar ve bir oyuna 2000 TL vermek zorunda da olmazsın pc her anlamda çok daha iyi.

Edit online oyun oynayabilmek içinde aylık para vermen lazım gerisini sen düşün.
Dostum agır şaçmalamıssın pc de oyunlar 100 liramı pc de oyunlar daha pahalı steam dolar ile çalısıyor epic de oyunlar 2000 tl üstüne 20 bin tl ye alacagın pc i3 ve rx 6600 gibi çok alt kalite ürün alırsın.

pc de korsan var muhabbetine girmeyelim her oyun anında şak diye illegale düşmüyor korumalı oyunları 6-7 ay beklemen gerekiyor o zamana kadar hevesin kaçmış oluyor zaten

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum agır şaçmalamıssın pc de oyunlar 100 liramı pc de oyunlar daha pahalı steam dolar ile çalısıyor epic de oyunlar 2000 TL üstüne 20 bin TL ye alacagın pc i3 ve rx 6600 gibi çok alt kalite ürün alırsın.

pc de korsan var muhabbetine girmeyelim her oyun anında şak diye illegale düşmüyor korumalı oyunları 6-7 ay beklemen gerekiyor o zamana kadar hevesin kaçmış oluyor zaten

Şakkadanak illagele düştüğünü kabul edelim. Sonuçları hepimiz biliyoruz. "Arkadaşlar PC'me Virüs Bulaştı Acillllll Yardım". Birkaç tane şehir efsanesi üzerinden insanlara tavsiye veriliyor. Bunlardan biri de oyun fiyatları işte.

Top Bottom