Neler Yeni

Xbox series x mi Xbox series s mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hamka
Arkadaşlar başlıktaki gibi hangisini almalıyım pcden vazgeçtim.
Aralarında ne kadar performans farkı var zorlarsam XSX alabilirim ama XSS alsam benim için daha makul olur.
Yanıtlarını bekliyorum. Teşekkürler.

Cofffee

80+
Series S çok güçsüz X Almayı çalış
S Eski nesil One X den bile güçsüz
1701604121878.png

AdRaSa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
ARDA
Maddi durum elveriyorsa tabii ki X almalısın, ama uygun yollu olsun dersin tam bir f/p üründü S. Aralarında net şekilde görüntü farkı oluyor, aynı 4k tv de önce series s sonra x kullandım gerçekten bariz bir fark oldu. Klavye mouse destekleyen oyunlarda mevcut pc gibi bile kullanabiliyorsun destekleyen oyunlarda. Ben hem pc hem X sahibiyim, öncesinde S vardı. X'e geçme sebebim yaştan ötürü bir kaç seneye pc'ye ayıracak vaktim kalmayacak ve satacağım konsol gayet yeterli olacak bir cihaz tek başına.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
YILDIRIM
Tavsiyem ps5 almandan yana olacaktır series s daha önceden kullandım şuanda ps5 kullanıyorum ps5 çok başka bişey.
Aralarında ne kadar performans farkı var zorlarsam XSX alabilirim ama XSS alsam benim için daha makul olur.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim ilk tercihim PS5 olurdu ama Xbox diyorsan eğer Series X. Series S'nin geleceği biraz meçhul. Güçsüz olmasının yanında oyun optimizasyonları konusunda sıkıntılı. Bulder's Gate III gibi bir örnek var karşımızda.

Kayzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kerem Aziz EYŞİ
Dostum kullandığın televizyon/monitör nasıl bir oyuncu olduğun ne gibi oyunlar oynadığın çok önemli kendine sorman lazım ben ne gibi oyunlar seviyorum bu konsolu profesyonel oyun oynamak amaçlı mı yoksa işten gelince zevkine 1-2 saat kafa dağıtmak amaçlı mı alacağım vs.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
Yanıtlarını bekliyorum. Teşekkürler
Xbox alıcaksan x daha iyi 4k yada 2k monitörün varsa bana kalırsa 4k monitör 144hz tadından yenmez s modeli 1080p gücü veriyor gereksiz firmalarda zaten gereksiz buluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Hamka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TV 4K, aslında forza horizon 5 için Xboxı tercih etmiştim PlayStationda alabilirim kafam biraz karıştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox alıcaksan x daha iyi 4k yada 2k monitörün varsa bana kalırsa 4k monitör 144hz tadınd
Benim ilk tercihim PS5 olurdu ama Xbox diyorsan eğer Series X. Series S'nin geleceği biraz meçhul. Güçsüz olmasının yanında oyun optimizasyonları konusunda sıkıntılı. Bulder's Gate III gibi bir örnek var karşımızda.

an yenmez s modeli 1080p gücü veriyor gereksiz firmalarda zaten gereksiz buluyor
Dostum kullandığın televizyon/monitör nasıl bir oyuncu olduğun ne gibi oyunlar oynadığın çok önemli kendine sorman lazım ben ne gibi oyunlar seviyorum bu konsolu profesyonel oyun oynamak amaçlı mı yoksa işten gelince zevkine 1-2 saat kafa dağıtmak amaçlı mı alacağım vs.
Arkadaşlar PlayStationda alabilrim aslında forza horizon için Xbox dedim 4K TV var daha karar veremedim

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,603
İsim
Mert Can Ergün
TV 4K, aslında forza horizon 5 için Xboxı tercih etmiştim PlayStationda alabilirim kafam biraz karıştı.

Arkadaşlar PlayStationda alabilrim aslında forza horizon için Xbox dedim 4K TV var daha karar veremedim
Forza sıkıyor insanı PS al

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,154
İsim
Diyarhan
Xbox S yerine pc alsan aynı fps i alıcağın kesin. X kat ve kat güçlü

Hocam series s kullanıyorum gayette memnunum. Sıkıntı yaşamadım. Bütçenizi zorlamak istemiyorsaniz düşünmeden alın. Series x te kullandım series s de. önerim series s alacaksaniz bir harici taşınabilir ssd de düşünün. 480 GB SSD aldım yanına .

XSX kullanıyorum. İlle de xbox oyunları diyorsan Xbox ama ps öneririm

bütçe elverişliyse

Hocam series s kullanıyorum gayette memnunum. Sıkıntı yaşamadım. Bütçenizi zorlamak istemiyorsaniz düşünmeden alın. Series x te kullandım series s de. önerim series s alacaksaniz bir harici taşınabilir ssd de düşünün. 480 GB SSD aldım yanına .
PlayStation da tabi bir seçenek olay tamamen bütçeniz ile alakalı.butceyi zorlamak istemiyorsaniz series s üzmez.

Series S çok güçsüz X Almayı çalış
S Eski nesil One X den bile güçsüz
Alıntıyı görüntüle
Hocam sadece buna göre karşılaştırma yapmayın. Series s , one x ten çok daha iyi. İkisinide kullandim. Quick resume özelliği bile tek başına one x yerine series s tercihi sebebi

Top Bottom