Gayet rahat güzel bir kol kuzenlerimde 3 gün deneyimleme fırsatım oldu bi sorun yaşamadım.Xbox series kolundan (GamePad) alacağım. Eğer uzun süredir kullanan birisi varsa deneyimlerini yazsın lütfen. Forumda konu aradım ancak bulamadım.
Buyrun. Yeni nesil kontrolcüyü kullanmaktayım. Rahatlık ve ergonomi olarak oldukça iyi bir kol. Tek sıkıntısı pilleri ama bende kablo ile kullanıyorum.Xbox series kolundan (GamePad) alacağım. Eğer uzun süredir kullanan birisi varsa deneyimlerini yazsın lütfen. Forumda konu aradım ancak bulamadım.
Oyun oynarken, özelliklede F1 gibi araba oyunlarında trigger hassasiyetleri yeterli geliyor mu? Titreşim motorları nasıl, ben de titreşimi olan eski bir kol var ve o kadar kötü bir şey ki oyunlarda titreşimi kapatmak zorunda kalıyorum. Ve X,Y,B,A tuşlarının geri dönüşü nasıl? Tak tak diye mi geri dönüyor yoksa yumuşak ve daha rahat şekilde mi? Teşekkürler..Buyrun. Yeni nesil kontrolcüyü kullanmaktayım. Rahatlık ve ergonomi olarak oldukça iyi bir kol. Tek sıkıntısı pilleri ama bende kablo ile kullanıyorum.
Ben de İyi piller ve sarj cihazı alana kadar kablo ile kullanmayı düşünüyorum.Tek sıkıntısı pilleri ama bende kablo ile kullanıyorum.
Hassasiyet ve titreşim yeterli. Özellikle titreşim motoru gerçekten başarılı. Tuşların geri dönüşü ise oldukça hızlı.Oyun oynarken, özelliklede F1 gibi araba oyunlarında trigger hassasiyetleri yeterli geliyor mu? Titreşim motorları nasıl, ben de titreşimi olan eski bir kol var ve o kadar kötü bir şey ki oyunlarda titreşimi kapatmak zorunda kalıyorum. Ve X,Y,B,A tuşlarının geri dönüşü nasıl? Tak tak diye mi geri dönüyor yoksa yumuşak ve daha rahat şekilde mi? Teşekkürler..