Neler Yeni

Xbox series (X,S) kolu kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Xbox series kolundan (GamePad) alacağım. Eğer uzun süredir kullanan birisi varsa deneyimlerini yazsın lütfen. Forumda konu aradım ancak bulamadım.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
Xbox series kolundan (GamePad) alacağım. Eğer uzun süredir kullanan birisi varsa deneyimlerini yazsın lütfen. Forumda konu aradım ancak bulamadım.
Gayet rahat güzel bir kol kuzenlerimde 3 gün deneyimleme fırsatım oldu bi sorun yaşamadım.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Uzun süre kullanmadım ama oturup 3-4 saat oyun oynamışlığım var. Gayet ergonomik ve rahat bir tutumu vardı. Öyle çok detay bilgi veremem ama malzeme kalitesi olarak premium bir hissyatı var.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Buyrun. Yeni nesil kontrolcüyü kullanmaktayım. Rahatlık ve ergonomi olarak oldukça iyi bir kol. Tek sıkıntısı pilleri ama bende kablo ile kullanıyorum.

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buyrun. Yeni nesil kontrolcüyü kullanmaktayım. Rahatlık ve ergonomi olarak oldukça iyi bir kol. Tek sıkıntısı pilleri ama bende kablo ile kullanıyorum.
Oyun oynarken, özelliklede F1 gibi araba oyunlarında trigger hassasiyetleri yeterli geliyor mu? Titreşim motorları nasıl, ben de titreşimi olan eski bir kol var ve o kadar kötü bir şey ki oyunlarda titreşimi kapatmak zorunda kalıyorum. Ve X,Y,B,A tuşlarının geri dönüşü nasıl? Tak tak diye mi geri dönüyor yoksa yumuşak ve daha rahat şekilde mi? Teşekkürler..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sıkıntısı pilleri ama bende kablo ile kullanıyorum.
Ben de İyi piller ve sarj cihazı alana kadar kablo ile kullanmayı düşünüyorum.

Chico

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Oyun oynarken, özelliklede F1 gibi araba oyunlarında trigger hassasiyetleri yeterli geliyor mu? Titreşim motorları nasıl, ben de titreşimi olan eski bir kol var ve o kadar kötü bir şey ki oyunlarda titreşimi kapatmak zorunda kalıyorum. Ve X,Y,B,A tuşlarının geri dönüşü nasıl? Tak tak diye mi geri dönüyor yoksa yumuşak ve daha rahat şekilde mi? Teşekkürler..
Hassasiyet ve titreşim yeterli. Özellikle titreşim motoru gerçekten başarılı. Tuşların geri dönüşü ise oldukça hızlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,181
Üyeler
165,481
Son üye
imKxy
Top Bottom