Neler Yeni

Xbox, Steam, ve Epic games'te düşük indirme hızları

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Atlas
Arkadaşlar çoğu çözümü bir kenara bırakalım. Server değiştirme, cmd den komut ayarı, dns sıfırlama şimdiye kadar bir ton yöntem denedim hiçbiri fayda etmedi. Eski kasamda bi işlem yaptım ve 270 mb/s gördüm xbox üzerinde. 1 saat içerisinde 200 gb indirmeyi yaptı hemen hemen. Bugün yeni bilgisayarım elime ulaştı ancak ne yaparsam yapayım 40mb/s üstünü görmüyorum. İnternetim Türk Telekom Fiber, hızım 1gigabit, speedtestlerde minimum 800 küsür görüyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Özellikle 1 gün öncesine kadar 270 görebiliyorken 40'ta takılı kalması çok garibime gitti. Şimdi biz 3-5 mb alıyoruz haline şükretçi arkadaşlar gelmeden de yerimi alayım imkanım ve fiber altyapım vardı parasını verdim kullanıyorum, verdiğim paranın karşılığını almak istemem yanlış bir şey mi? Umarım daha ucuza bu imkan sizlere de sağlanır.

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Serkan
Benim internetim 100 Mbps en fazla ne kadar indirme hızı almam gerekiyor?

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ayetullah Taylan
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiberse 100 lük paketin kayıpsız geliyor olması lazım. vdsl modem kullanıyorsan bakır kablolardan internet alıyorsun o zaman kayıp yaşanıyor. etkenleri baya var altyapın kablonun kalitesi vs. ama ortalama 65 70 alabiliyor olman lazım vdsl modem bile olsa. indirmede de steamden mesela arkadaşım 20 mb/s alıyor 50 mbps vdsl'de

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,729
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
100 mbps veya 12.5 mb/s (kayıpsız maksimum) alman lazım hocam
mbps de megabit olarak mb de megabayt olarak hesaplanıyor 8 bit 1 bayt ediyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berat Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar çoğu çözümü bir kenara bırakalım. Server değiştirme, cmd den komut ayarı, dns sıfırlama şimdiye kadar bir ton yöntem denedim hiçbiri fayda etmedi. Eski kasamda bi işlem yaptım ve 270 mb/s gördüm xbox üzerinde. 1 saat içerisinde 200 gb indirmeyi yaptı hemen hemen. Bugün yeni bilgisayarım elime ulaştı ancak ne yaparsam yapayım 40mb/s üstünü görmüyorum. İnternetim Türk Telekom Fiber, hızım 1gigabit, speedtestlerde minimum 800 küsür görüyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Özellikle 1 gün öncesine kadar 270 görebiliyorken 40'ta takılı kalması çok garibime gitti. Şimdi biz 3-5 mb alıyoruz haline şükretçi arkadaşlar gelmeden de yerimi alayım imkanım ve fiber altyapım vardı parasını verdim kullanıyorum, verdiğim paranın karşılığını almak istemem yanlış bir şey mi? Umarım daha ucuza bu imkan sizlere de sağlanır.

Top Bottom