Neler Yeni

xbox uygulamasından nier automata indiremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
bugün nier automata satın aldım indirimdeyken ama oyun %57 de takılı kalıp hata veriyor xbox ile iletişime geçtim birkaç şey yapmamı istediler yaptım ama çözüm yolları işe yaramadı ve sohbet ingilizce olduğu için pek sohbet edemedik ekleme: (sorun sadece bu oyunda yaşandığı için oyunun geliştiricisi ile iletişime geçmemi söylediler) her neyse sorunum bu ve sadece bu oyunda hata veriyor.
1702826800894.png

1702826805947.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
aga çözüldü mü bu şuanda ben de tam olarak aynı sorunu yaşıyorum, takılı kalma %si bile aynı

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga çözüldü mü bu şuanda ben de tam olarak aynı sorunu yaşıyorum, takılı kalma %si bile aynı
square enix ile iletişime geçtim durumu anlattım boş birkaç şey soyledir bende 1 hafta bekledim tekrar indirmeyi denedim indi oyunu bitirdim bile nerdeyse (sanırım aynı indirme hatası yine var) sende şey yap yüklemeyi iptal et 3 4 gün bekle indir en baştan yine hata verirse yine aynı şeyi yap iniyor bi zaman sonra internette dolaşan çözüm videolarını falan denemene gerek yok hepsini denedim olmamıştı bekleyerek çözdüm ben olayı

Top Bottom