Sadece controller yerine 100 200 daha koyup piyasa fiyatı 1000 TL olan wireless adaptörü de alabiliyorsunuz. Bence harika fırsat kaçırmayın.
Ben Bluetooth ile kullanıyorum hiç kopma yaşanmadı kaç aydır. F710dan kat kat daha iyidir hasasiyeti ve verdiği his olarak da. Eğer almayı düşünüyorsan iyi fırsatmış bu. Adaptör sayesinde kulaklık jakını da kullanabiliyorsun ayrıca.Ürünü daha önce satın almışsınız, şeyi sormak istiyorum F710 kullandınız mı bilmiyorum ama oyunu ve oyun zevkini baltalamasa da sık sık olmasa da arada bir kopma sorunu oluyor anlık. Bu kontroller ve alıcı ile aynı sorun mevcut mu? Ben f710'da çok memnunum ama nadirde olsa bu kopmalar bazen gıcık ediyor.
Sanmıyorum ama aynı anda 8 kola kadar destekliyor ve xbox destekli wireless kulaklıklarda bağlanabiliyormuşBu adaptör wifi olarakta iş görür mü? yada bluetooth?
f710 dan çok daha üstündür ve kopma yaşamassınızÜrünü daha önce satın almışsınız, şeyi sormak istiyorum F710 kullandınız mı bilmiyorum ama oyunu ve oyun zevkini baltalamasa da sık sık olmasa da arada bir kopma sorunu oluyor anlık. Bu kontroller ve alıcı ile aynı sorun mevcut mu? Ben f710'da çok memnunum ama nadirde olsa bu kopmalar bazen gıcık ediyor.
Ben amazon germanyden almıştım evet kutu biraz toz oluyor ama o da olsun çünkü 3 ülke gezip gelmişti bana ama kod olayını bilemem ben almadım kod olanınıKutu içeriği açılmış hatta gamepass şifreleri kullanılmış, tozlu vs yazıyor
Sanırım İtalyadan geliyor
Hocam yorumlar tam beğenmemiş size de kullanılmış geldi mi? Ve herhangi bir sorun oldu mu Garanti kapsamında?Sadece controller yerine 100 200 daha koyup piyasa fiyatı 1000 TL olan wireless adaptörü de alabiliyorsunuz. Bence harika fırsat kaçırmayın.
Alıntıyı görüntüle
Hayır sadece xbox joystick ve wireless özellikli xbox kulaklık vs uyumluBu adaptör wifi olarakta iş görür mü? yada bluetooth?
F710 var kullanıyorum.Kutudan çıkan kabloyu kullanmazsanız alıcıyı takarken kopma olur.Kutudan çıkan kabloyla kulllanıyorum hiç kopma yapmıyor.Kablosuz kullanınca çok kopma yaptı.Demek istediğim o alıcı pcye direkt takmayın çıkan kabloya takın sonra kabloyuda pcye takınÜrünü daha önce satın almışsınız, şeyi sormak istiyorum F710 kullandınız mı bilmiyorum ama oyunu ve oyun zevkini baltalamasa da sık sık olmasa da arada bir kopma sorunu oluyor anlık. Bu kontroller ve alıcı ile aynı sorun mevcut mu? Ben f710'da çok memnunum ama nadirde olsa bu kopmalar bazen gıcık ediyor.
Bluetoothda wifi adaptörüne göre kopma veya gecikme sorunu oluyor mu?Aynı mı gecikme süreleriBen Bluetooth ile kullanıyorum hiç kopma yaşanmadı kaç aydır. F710dan kat kat daha iyidir hasasiyeti ve verdiği his olarak da. Eğer almayı düşünüyorsan iyi fırsatmış bu. Adaptör sayesinde kulaklık jakını da kullanabiliyorsun ayrıca.
Controllerın kendisi amazonda 1800 civarına düşüyor. Buda 2000 -2200 falan oluyor. Birde type c kablosu içeren paket var oda 2200 . Bir kaç aydır bunları takip ediyorum. Fiyat iyiSadece controller yerine 100 200 daha koyup piyasa fiyatı 1000 TL olan wireless adaptörü de alabiliyorsunuz. Bence harika fırsat kaçırmayın.
Alıntıyı görüntüle