4000 tl butceBütçe meselesi
Benim icin su onemli xbox one serisine daha oyun gelicekmi yoksa series x ve s cikinca biticekmi?Bütçe meselesi
Tam kesin bir şey söyleyemem bu konu hakkında4000 TL butce
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim icin su onemli xbox one serisine daha oyun gelicekmi yoksa series x ve s cikinca biticekmi?
Kardeşim 2 3 yıl daha yeni oyunlar çıkar sonra çıkmaz xbox seriex x alırsan çok iyi olur4000 TL butce
Benim icin su onemli xbox one serisine daha oyun gelicekmi yoksa series x ve s cikinca biticekmi?
Ne kadarkiKardeşim 2 3 yıl daha yeni oyunlar çıkar sonra çıkmaz xbox seriex x alırsan çok iyi olur
Series x in fiyati?Kardeşim 2 3 yıl daha yeni oyunlar çıkar sonra çıkmaz xbox seriex x alırsan çok iyi olur
Series S al zaten vergiler gelecek ay düşecek yani 4.5k seviyelerine iner sanırım. Artık eski nesil konsollar alınmaz.Ne kadarki
Series x in fiyati?
8.300tl ama yakında türkiyeye all access özelliği gelir 2yıl boyunca aylık belli ücret ödüyorsun yanında 2yıllık gamepass ultimate veriyor burdaki fiyat daha belli değil ama yurtdışında 35 dolar aylıkNe kadarki
Series x in fiyati?
Bu arada Xbox Series S 5400, Series X 8300TL. Yukarıda bilmediğini belirtmişsin4000TL Bütçen varsa One S almak saçma. Biraz daha kasıp Series S almak daha mantıklı. Ama diyorsan ki bekleyemem. Xbox One X ya da PS4 Pro öneririm.
Bende var dostum almak istersen al fakat oyunları çok pahalı aklında bulunsun gayet güzel çalışıyor,bende elimden çıkarmak istiyorum ama işte.Xbox series s ve x cikiyor one s almak mantiklimi?