Neler Yeni

Yardım xDrive 15'li koltuğu kullanan var mı ? Sancak ve 15li arasında kaldım.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Sancak modelini yakın zamanda deneyimledim ama 15'li modelini deneyimleme fırsatım olmadı. Deneyimleme fırsatım olan sancak modelini dikiş hatası vs olduğu için değişime yolladım ve sancak modeli yerine daha önceden de aklımda olan 15' li modeli ile değiştirilmesini talep ettim. Ama şuan iki modeli karşılaştırırken sanki 15'li modelinin sırt kısmında sünger yokmuş gibi geldi bu yüzden kullanan birisi var mı diye konu açmak istedim. Kullanan birisi varsa yada bu konu hakkında bilgi sahibi olan birisi varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben 15’li kullanıyorum ama sorunuzu tam anlayamadım yani hangi süngerden bahsediyorsunuz

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 15’li kullanıyorum ama sorunuzu tam anlayamadım yani hangi süngerden bahsediyorsunuz
Sırt kısmındaki süngerden bahsediyorum mesela sancak modeline baktığınız zaman sırt kısmının sungeri daha kalın ve daha rahat gözüküyor ama 15'li modelinin sırt kısmında sünger yokmuş gibi gözüküyor. Anlaşılamadiysam fotoğraf ekleyebilirim.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Sırt kısmındaki süngerden bahsediyorum mesela sancak modeline baktığınız zaman sırt kısmının sungeri daha kalın ve daha rahat gözüküyor ama 15'li modelinin sırt kısmında sünger yokmuş gibi gözüküyor. Anlaşılamadiysam fotoğraf ekleyebilirim.
Ha anladım sırt desteğinin içinde sünger var

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
15'li_LI (2).jpg
sancak_LI.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de fotoğraf ekledim bakabilirsin net anlamak için @miraqa99

Sünger var. Anladım. Peki sen de resimlere baktığın zaman sancak modelinin sırt kısmı daha süngere doymuş daha rahat gibi geliyor mu ? @cfranko

Son düzenleme:

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Bir de fotoğraf ekledim bakabilirsin net anlamak için @miraqa99

Sünger var. Anladım. Peki sen de resimlere baktığın zaman sancak modelinin sırt kısmı daha süngere doymuş daha rahat gibi geliyor mu ? @cfranko
ben buna dikkat etmemiştim ama sancak daha rahat gibi duruyor. Sancak modelinde sırt desteği hareket etmiyor ben hep biraz yukarıda kullanıyorum mesela bu ozellik olmasa cok rahatsız ederdi beni ve boyun desteğinide hep cıkarıp o anki pozisyona göre değişiyorum bunlar sancak modelinde olmuyor ne yazıkki.

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
ben buna dikkat etmemiştim ama sancak daha rahat gibi duruyor. Sancak modelinde sırt desteği hareket etmiyor ben hep biraz yukarıda kullanıyorum mesela bu ozellik olmasa cok rahatsız ederdi beni ve boyun desteğinide hep cıkarıp o anki pozisyona göre değişiyorum bunlar sancak modelinde olmuyor ne yazıkki.
Ben sancak modelini deneyimledim. Sancak modelinde sırt desteği serbest ama sanırım daha yukarıda sabitlemeyi falan kastediyorsun. Yastık konusunda da geniş bir pede yaydıkları için hareket ettirebilecegimiz çoğu yerde zaten yastık oluyor ama tabii ki ayrı olanın da bi +sı vardır. Benim 15li modelinde aklıma takılan tek nokta sırtımı yasladığımda fotoğrafta da işaretlediğim bölgenin boşta kalmasi yani sunger eksiğinden dolayi rahatsiz etmesi çünkü görsellere baktığımız zaman sancak modelinin sungeri daha kalınmış gibi gözüküyor.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Ben sancak modelini deneyimledim. Sancak modelinde sırt desteği serbest ama sanırım daha yukarıda sabitlemeyi falan kastediyorsun. Yastık konusunda da geniş bir pede yaydıkları için hareket ettirebilecegimiz çoğu yerde zaten yastık oluyor ama tabii ki ayrı olanın da bi +sı vardır. Benim 15li modelinde aklıma takılan tek nokta sırtımı yasladığımda fotoğrafta da işaretlediğim bölgenin boşta kalmasi yani sunger eksiğinden dolayi rahatsiz etmesi çünkü görsellere baktığımız zaman sancak modelinin sungeri daha kalınmış gibi gözüküyor.
son kara sizin ben sadece 15li nin avantajların söyledim aklınızda bulunsun

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
son kara sizin ben sadece 15li nin avantajların söyledim aklınızda bulunsun
Dediğim gibi ben sancak modelini aldım ama sorunlu gelince değişim yapip yerine 15li modelini sipariş verdim şuan üretimde dediler daha sonra fotoğrafları karşılaştırırken aklima o sırt bölgesi takıldı ondan dolayı kullanan birisi lazımdı sırt kisminda sünger var mı yok mu onu sormak istemiştim eğer kullaniyorsan ve müsaitsen ürünün sırt kısmının fotoğrafını atabilir misin acaba ? Elinle ufaktan bastirsan sirt kismina fotodayken sünger yumuşaklığı ve kalınlığı belli olur diye düşünüyorum.

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Dediğim gibi ben sancak modelini aldım ama sorunlu gelince değişim yapip yerine 15li modelini sipariş verdim şuan üretimde dediler daha sonra fotoğrafları karşılaştırırken aklima o sırt bölgesi takıldı ondan dolayı kullanan birisi lazımdı sırt kisminda sünger var mı yok mu onu sormak istemiştim eğer kullaniyorsan ve müsaitsen ürünün sırt kısmının fotoğrafını atabilir misin acaba ? Elinle ufaktan bastirsan sirt kismina fotodayken sünger yumuşaklığı ve kalınlığı belli olur diye düşünüyorum.
ok atıyorum ama cok anlaşılmıyor))

WhatsApp Image 2021-06-05 at 17.14.04 (1).jpeg
WhatsApp Image 2021-06-05 at 17.14.04.jpeg

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Eyw. Kb uğraştırdim seni. Neredeyse aynılar pek bir farkları yok gibi gözüküyor yumuşaklık olarak. Son kez aklımda değerlendirip karara bağlayayim. Cevaplar için teşekkürler.
sorun yok bende alırken kaşki yardım edecek biri olsaydı ama pişman değilim mükemmel ürün bel ve sırt ağrılarım geçti. Rica ederim.

Top Bottom