Neler Yeni

Yardım XDRİVE İADE YARDIM PLS

halo44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Berkay
Xdrive toryum modelini idefixden aldım bugun kurulumunu yaptıgımda sırt kısmı yerinde durmuyor koltugun her tarafı sallanıyordu ayrıca simetri sorunları vardı düz oturulmuyordu koltukta iade talebi açıp demonte halde iadeye gönderdim ama ürün kurulmuşsa iade alınmaz diye bişey yazmışlar siteye idefixde böyle bir ibare yoktu 14 gün iade hakkı var yazıyordu zorluk çıkarırlarmı iade için daha önce tecrübe eden varmı tüketici hakem heyetine başvurmalımıyım destek pls

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
Kaç kere hawk kullandın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toryum 6.5K Future 10K. Bütçen bu kadar varsa XDrive Atak al canım benim. Future konforsuz.
üzerinde oturuyorum şu an ilk çıktığında almıstım :D ?

drakathx

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Burak
Xdrive toryum modelini idefixden aldım bugun kurulumunu yaptıgımda sırt kısmı yerinde durmuyor koltugun her tarafı sallanıyordu ayrıca simetri sorunları vardı düz oturulmuyordu koltukta iade talebi açıp demonte halde iadeye gönderdim ama ürün kurulmuşsa iade alınmaz diye bişey yazmışlar siteye idefixde böyle bir ibare yoktu 14 gün iade hakkı var yazıyordu zorluk çıkarırlarmı iade için daha önce tecrübe eden varmı tüketici hakem heyetine başvurmalımıyım destek pls
Hawk future a para yetiyorsa cekseydin daha iyiydi bence

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
üzerinde oturuyorum şu an ilk çıktığında almıstım :D ?
Tamam güzel başka kaç tane koltuk kullandın kıyasını neye göre yapıyorsun? Bende de Future var ama Future dışında yaklaşık 100 adet koltuk denedim aktif olarak 4 farklı koltuk kullanıyorum. Merak ettim kaç koltuk kullandın da Hawk öneriyorsun engin tecrubelerini paylaşır mısın.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ayet

Altınoks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Yusuf Altınok
Tamam güzel başka kaç tane koltuk kullandın kıyasını neye göre yapıyorsun? Bende de Future var ama Future dışında yaklaşık 100 adet koltuk denedim aktif olarak 4 farklı koltuk kullanıyorum. Merak ettim kaç koltuk kullandın da Hawk öneriyorsun engin tecrubelerini paylaşır mısın.
Xdrive Atak modeli kitleyince az da olsa sallanıyor mu kullandınız mı ? alalı bir hafta oldu gıcırtı sesi gelmeye başladı ve kitlememe rağme az da olsa ileri geri sallanıyor

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,126
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Xdrive Atak modeli kitleyince az da olsa sallanıyor mu kullandınız mı ? alalı bir hafta oldu gıcırtı sesi gelmeye başladı ve kitlememe rağme az da olsa ileri geri sallanıyor
Hangi kitleme ona göre cevap vereyim. Alttaki mi sağ yandaki mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,948
Üyeler
159,072
Son üye
Cakirbedirhan
Top Bottom