Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum xdrive nasıldır kaliteli mi koltukları yıllarca kullanabilir miyim gıçırdama felan yapar mı
Xdrive iyidir lakin ben hawk Fab V2 öneririm aynı zamanda kumaşoyuncu koltuğu almayı düşünüyorum xdrive nasıldır kaliteli mi koltukları yıllarca kullanabilir miyim gıçırdama felan yapar mı
deri olanlar yazları çok terleme yapar mıXdrive iyidir lakin ben hawk Fab V2 öneririm aynı zamanda kumaş
hayırlı olsun hocam darısı benim başımaGüzel ve kaliteli fiyat performans mı dersen bilemem. Ama değer gibi geliyor bende var uyguna ikinci el buldum tertemiz şekilde.
Yapabilir hocam lakin kumaş terletmez daha ferah olurderi olanlar yazları çok terleme yapar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun hocam darısı benim başıma
Kedim olduğu için kumaş koltuğu tercih ettim. Ama iyi ki bunu tercih etmişim terletme falan yapmıyor, gayet rahat. Gıcırdama falan da yapmıyor. Tabii ki üstünden 6 ay falan geçince daha iyi anlaşılır, şuan yeni gibi.tamamdır hocam eyvallah sağolasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
@jexper67 hocam hawk fab v2 nasıl memnun musunuz terleme yapıyormu ve en önemlileri gıcırdama felan var mı rahat mı
anladım hocam teşekkür ederim o kadar para vermişken paramız boşa gitmez umarımKedim olduğu için kumaş koltuğu tercih ettim. Ama iyi ki bunu tercih etmişim terletme falan yapmıyor, gayet rahat. Gıcırdama falan da yapmıyor. Tabii ki üstünden 6 ay falan geçince daha iyi anlaşılır, şuan yeni gibi.