Olmazbaşlıktaki işlemci ve ekran kartı herhangi bir darboğaz oluşturur mu
ben yapamıyorum 3.2 ghz çalıştığında bile sürekli mavi ekran hatası veriyor hem nereye ne kadar voltaj vermem gerektiğini bilmiyorum aslında oc yapabilsem çok daha güzel olur asus p7h55 anakartım var şu an 3.2 ghz çalışıyor stress testinde en fazla 60 dereceyi gördü çift fanlı soğutucu varHayır olmaz.
X3440 4 GHz O.C olduğunda RX 580'e kadar besliyor 1080P de.
teşekkür ederimOlmaz
@Oguzrtx Size yardımcı olacaktır.ben yapamıyorum 3.2 ghz çalıştığında bile sürekli mavi ekran hatası veriyor hem nereye ne kadar voltaj vermem gerektiğini bilmiyorum aslında oc yapabilsem çok daha güzel olur asus p7h55 anakartım var şu an 3.2 ghz çalışıyor stress testinde en fazla 60 dereceyi gördü çift fanlı soğutucu var
Bana bıosdan mit bolumunu atarmısın?ben yapamıyorum 3.2 ghz çalıştığında bile sürekli mavi ekran hatası veriyor hem nereye ne kadar voltaj vermem gerektiğini bilmiyorum aslında oc yapabilsem çok daha güzel olur asus p7h55 anakartım var şu an 3.2 ghz çalışıyor stress testinde en fazla 60 dereceyi gördü çift fanlı soğutucu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim
birkaç saat önce ekran kartımı sattım yarın hd7870 alacağım ayrıca hatırladığım kadarıyla mit adında herhangi bir yer yoktu farklı bir isimle yazıyor olabilir mi oc yaptığım sekmenin fotoğrafını çekmiştim zamanında atabilirim istersenizBana bıosdan mit bolumunu atarmısın?
Advenced kutusu adı altında olurbirkaç saat önce ekran kartımı sattım yarın hd7870 alacağım ayrıca hatırladığım kadarıyla mit adında herhangi bir yer yoktu farklı bir isimle yazıyor olabilir mi oc yaptığım sekmenin fotoğrafını çekmiştim zamanında atabilirim isterseniz
Oluradvanced sekmesinin hiç fotoğrafını çekmemişim yarın ekran kartını aldığımda tekrardan konuya etiketlesem sizi olur mu