Stok halinden emin değilim biraz darboğaz olabilir ama biraz OC ile halledilebilir derecede olacağını zannediyorumarkadaşlar xfx rx5600xt ve r3 3100 lü bir sistem alacagim ekran kartı nasıl ve darboğaz vesaire olur mu çok ısınır mı beni üzer mi
emin misin üzmicene herkes çok ısınır çok ses çıkarıtıyo falan diyorÜzmez, darboğaz da ufak bir OC ile hallolur.
Ne alaka? Eminim tabii ki.emin misin üzmicene herkes çok ısınır çok ses çıkarıtıyo falan diyor
çok ısınır mı herkes çok abartarak yazıyor işte 90 dereceye falan çıkıyorStok halinden emin değilim biraz darboğaz olabilir ama biraz OC ile halledilebilir derecede olacağını zannediyorum
nasıl ne alaka forumlara baksana herkes öyle yazmışNe alaka? Eminim tabii ki.
thic 2 pro versiyonuNe alaka? Eminim tabii ki.
ben de aynı işlemciyle diziyorum ama asus gtx 1650 süper alıyorumarkadaşlar xfx rx5600xt ve r3 3100 lü bir sistem alacagim ekran kartı nasıl ve darboğaz vesaire olur mu çok ısınır mı beni üzer mi
-aMd ıSınIyOr EbheuHeüehrü BeN bIr bYeinsizMçok ısınır mı herkes çok abartarak yazıyor işte 90 dereceye falan çıkıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl ne alaka forumlara baksana herkes öyle yazmış
işlemciye yapılacak, ekran kartına değilçok ısınır mı herkes çok abartarak yazıyor işte 90 dereceye falan çıkıyor
thic 2 pro versiyonu
Sen ekran kartını mı diyorsun ısınır diye?çok ısınır mı herkes çok abartarak yazıyor işte 90 dereceye falan çıkıyor
thic 2 pro versiyonu
sagol dosrum-aMd ıSınIyOr EbheuHeüehrü BeN bIr bYeinsizM
Bu tip insanlara aldırış etmeyiniz.
ben biraz araştıedım da herkes öyle yazdı bende min oalamadımişlemciye yapılacak, ekran kartına değil
evet dostum herkes öyle yazmış bende tedirgin oldum yani başka ekran kartı mı alsam diyeSen ekran kartını mı diyorsun ısınır diye?
O zaman ısınma sorunu var diye biliyorum ben de o modelin.sagol dosrum
ben biraz araştıedım da herkes öyle yazdı bende min oalamadım
evet dostum herkes öyle yazmış bende tedirgin oldum yani başka ekran kartı mı alsam diye