Neler Yeni

Yardım Xfx rx570 kapak kapalı 86 derece normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hiracan özçelik
Beyler indirimdeyken aldım 1300tl xfx rx570 seçtiğim kasada gamepower dark side dı arkada egzoz fanı ile geliyordu ön tarafa 1 fan daha takabilecek kadar bütçem vardı ama mağazanın kupon göndermesini beklerken tek egzoz fanı ile çalıştırıp değerlerini görmek istedim bu furmarkta 3 4 dakika içinde 86 derecelere ulaştı ayriyetten de rainbow ve cs gibi oyunlarda coil whine sesi olduğunu düşündüğüm sesi duydum şu an çok tedirginim ürünü garantiye yollamalı mıyım bu değerler normal mi 14 gün henüz dolmadı

SquizzySP

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Fatih Yeşil
Beyler indirimdeyken aldım 1300tl xfx rx570 seçtiğim kasada gamepower dark side dı arkada egzoz fanı ile geliyordu ön tarafa 1 fan daha takabilecek kadar bütçem vardı ama mağazanın kupon göndermesini beklerken tek egzoz fanı ile çalıştırıp değerlerini görmek istedim bu furmarkta 3 4 dakika içinde 86 derecelere ulaştı ayriyetten de rainbow ve cs gibi oyunlarda coil whine sesi olduğunu düşündüğüm sesi duydum şu an çok tedirginim ürünü garantiye yollamalı mıyım bu değerler normal mi 14 gün henüz dolmadı
ısınan bi model zaten

M.U.M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mert Umut Memis
degerler normal gorunmuyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
kasanın kapağını açıp sıcaklığına bakar mısınız termal macun sürmeyi denediniz mi ?
not : ekran kartlarına sürülebilen uyumlu macunlar vardır linç yememek için not geçtim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hiracan özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kapak açık 79 derecelerde geziyor sabit sonra yavaş yavaş yükseliyor ve evet şu an sadece egzoz fan var 2. Nin siparişi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hiracan özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Coil whine bobinler sinek vızıltısı ıslık gibi bi ses çıkarır ekran kartında galiba benimkinde de var ne şansız adamım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanın kapağını açıp sıcaklığına bakar mısınız termal macun sürmeyi denediniz mi ?
not : ekran kartlarına sürülebilen uyumlu macunlar vardır linç yememek için not geçtim
Kartı yeni aldım gerek var mı cidden

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hiracan özçelik
Beyler bir de ilk kasa montajı yapışım ilk defa montaj yapanların düşştüğü bi hataya düşmüş olabilr miyim elran kartının bu denli ısınmasına yol açan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartı yeni aldım gerek var mı cidden

Son düzenleme:
Top Bottom