Neler Yeni

Xiaomi 11t kasma sorunu

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Fettah Özalp
İlk aldigimda çok güzeldi 5 ay felan oluyor pubg de arasıra school gibi hareketli ortamlarda kasıyor 80gb dolu MIUI 14 yaptım sürüm mü dusurmem gerekiyor ambar gibi yerlerde guzel ama erangel gibi yerlerde ani düşüş oluyor birdaha mediatek işlemci asla almam

COMMANDERR

80+ Bronze
İlk aldigimda çok güzeldi 5 ay felan oluyor PUBG de arasıra school gibi hareketli ortamlarda kasıyor 80gb dolu MIUI 14 yaptım sürüm mü dusurmem gerekiyor ambar gibi yerlerde guzel ama erangel gibi yerlerde ani düşüş oluyor birdaha mediatek işlemci asla almam
media tek ,işlemci almaman gerektiğini keşke daha önce verseydin . snapdragon 888 kullanıyorum ben meseal ama eski telim 865 idi daha akıcı ve sağlıklıydı.
diğer telefonumda 90 fps oynarken model yükselttim 60 fps oynuyorum gerisini sen düşün.
eski tel mi 10t pro şuanki mi 11 ultra

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
İlk aldigimda çok güzeldi 5 ay felan oluyor PUBG de arasıra school gibi hareketli ortamlarda kasıyor 80gb dolu MIUI 14 yaptım sürüm mü dusurmem gerekiyor ambar gibi yerlerde guzel ama erangel gibi yerlerde ani düşüş oluyor birdaha mediatek işlemci asla almam
Tel kaçakmı?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Muhtemelen imei de atılmıştır. Kaçak cihazlara yani imei atılan cihazlara ota üzerinden(yani ayarlar menüsünden) güncelleme yapılmasını önermiyorum cihaz sıkıntılı çalışıyor. Cihazınızda normal birşekilde yüklenen miui 14 nasıl çalışacağını bilmem ama cihaza yeninden yazılım atmanız gerek hangi yazılımı atacağınız sizin kararınız.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka 90 FPS te cihaza sogutucu lazım herkes diyor işlemcide sıkıntı yok sen akıcı 90 oyniyacaksan fan şart o telefona ama 60 ta drop girmez telefon ısınıyor demi ha oyuzden drop giriyor sogutucu fan lazim senin cihaza hatta her cihaza sogutucu fan lazım eger cok isinmiyor ve drop girmiyorsa.
38 dereceyi zaten soğutma sistemi ile geçmiyor üstüne fan ile oynuyorum 34 derece☠️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen imei de atılmıştır. Kaçak cihazlara yani imei atılan cihazlara ota üzerinden(yani ayarlar menüsünden) güncelleme yapılmasını önermiyorum cihaz sıkıntılı çalışıyor. Cihazınızda normal birşekilde yüklenen miui 14 nasıl çalışacağını bilmem ama cihaza yeninden yazılım atmanız gerek hangi yazılımı atacağınız sizin kararınız.
Yeni yazılım derken ne demek istiyorsun dostum. Muiu 12 13 gibi baştan sürüm atmamimi istiyorsun ayarlardan muiu 14 yapmıştım bende

Geekbench skorlarim internette olması gerekenden fazla skor veriyor bu iyi bir şey ama drop yiyorum😔

Cihaz yeni 8 ay kullanma sürüm var imei görmedi diye biliyorum

Youtubede yazilim atma ile ilgili video varmı hocam

38 dereceyi zaten soğutma sistemi ile geçmiyor üstüne fan ile oynuyorum 34 derece☠️

Yeni yazılım derken ne demek istiyorsun dostum. Muiu 12 13 gibi baştan sürüm atmamimi istiyorsun ayarlardan muiu 14 yapmıştım bende

Geekbench skorlarim internette olması gerekenden fazla skor veriyor bu iyi bir şey ama drop yiyorum😔

Fastboot ile sürüm düşürmeniz gerek miu 14 birçok kişi'de sorun yaratmış bir güncelleme birçok forum'da gördüm bunu + endonezya romu kurun sürüm düşürürseniz

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü

Youtubede yazilim atma ile ilgili video varmı hocam
Cii denen bir kanal var gayet detaylı anlatıyor ordan bakabilirsiniz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Fettah Özalp
Fastboot ile sürüm düşürmeniz gerek miu 14 birçok kişi'de sorun yaratmış bir güncelleme birçok forum'da gördüm bunu + endonezya romu kurun sürüm düşürürseniz
Kaçak oldugu için sürüm düşürmede sorun yasarmiyim birde hangi sürüme düşeyim 12.5.2 oneriyorlwr

Kaçak oldugu için sürüm düşürmede sorun yasarmiyim birde hangi sürüme düşeyim 12.5.2 oneriyorlwr
Xiaomi 11TagateDimensity 1200 5GYazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.)

Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez.

Hocam imeiniz gitmişmi bi kontrol edermisiniz.
Xiaomi 11TagateDimensity 1200 5GYazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez. (İstisna durumlarda sıfırlamada da silinebilir.)

Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez.

fastboot ile yaparsan gitmez imei çok düşük ihtimal fakat şu zamana kadar birçok cihaza rom attım hiçbirin'de imei vs gitmedi fastboot ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom