Neler Yeni

Xiaomi 11t kasma sorunu

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,853
İsim
Hacı
Dostum IMEI gitmismi nasil kontrol ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka telefon kaçak rom atilirmi hala atsam romu hangi sürüme düşmem lazım en iyi performans için birde romda kamera kötü olurmu yoksa satıp yurt içi berseymi alayim
Kameranın kötü olacağını sanmam. Evet kaçak telefona Rom atılır.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Ne yapmalıyım hocam
Yazılım atmak kolay iş ama imei atmak zor. Siz iyi bir telefoncuya gidin hem imei atmak istediğinizi hemde sürüm düşürmek istediğinizi söyleyin ve istediğiniz sürümü telefoncuya diretin çünkü çoğu zaman kafalarına göre sürüm atıyorlar.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Fettah Özalp
Yazılım atmak kolay iş ama imei atmak zor. Siz iyi bir telefoncuya gidin hem imei atmak istediğinizi hemde sürüm düşürmek istediğinizi söyleyin ve istediğiniz sürümü telefoncuya diretin çünkü çoğu zaman kafalarına göre sürüm atıyorlar.
Hocam ben bunu şuan sata bilirmiyim bana zor geldi bu iş 2.el iphonemi baksam satıp kapanmasin 2 3 gün sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annemin kuzeni IMEI için ırak a götürüyor orası iyi diyor onla götürürüm

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam ben bunu şuan sata bilirmiyim bana zor geldi bu iş 2.el iphonemi baksam satıp kapanmasin 2 3 gün sonra
Telefon değişmek sizin bileceğiniz iş ama imei ve yazılım telefoncuların birkaç saate halledeceği iş fiyatlarıda cüzi olması gerek.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Fettah Özalp
Telefon değişmek sizin bileceğiniz iş ama imei ve yazılım telefoncuların birkaç saate halledeceği iş fiyatlarıda cüzi olması gerek.
Kanka son bir iki bişey sorcam şimdi bu IMEI ve sürümün acelesi varmı yoksa bir an önce atmalimiyim 2. IMEI sonrası kamera performans gibi şeylerde düşüş olurmu birde telefon kapanirmi şuan

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Muhammet Kürkçü
İmei nin gitmesinden itibar 2 sim slotundada 120 günlük süreniz var yani toplam 240 gün. Huawei de imei süresi dolunca telefon kendi kendine reset atıyordu xiaomide ne oluyor bilmiyorum. Diyeceğim o acale etmenize gerek yok bende şuan imeisi olmayan bir telefon kullanıyorum zaten. Merak etmeyin kamera performansınıza bir şey olmaz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
677
İsim
Fettah Özalp
İmei nin gitmesinden itibar 2 sim slotundada 120 günlük süreniz var yani toplam 240 gün. Huawei de imei süresi dolunca telefon kendi kendine reset atıyordu xiaomide ne oluyor bilmiyorum. Diyeceğim o acale etmenize gerek yok bende şuan imeisi olmayan bir telefon kullanıyorum zaten. Merak etmeyin kamera performansınıza bir şey olmaz.
Kanka sana ne kadar tessekkur etsem az bilimadami felanmisin .d işin gucun ras gelsin eline ağzına sağlık. Artık sana sorucam haberin olsun .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,271
Üyeler
166,183
Son üye
minabledieu
Top Bottom