Xiaomi 13 Ultra vs 14T Pro vs S23 Ultra

Hangisi

• Xiaomi 13 Ultra

Oylar: 3 25.0%
  • S23 Ultra

Oylar: 5 41.7%
  • 14T Pro

Oylar: 4 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    12

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,865
Merhaba, hepsi YD olacak ve 8 ay bittikten sonra kayıt ettireceğim. Benim için önemli olanlar kamera, pil, oyun performansı. Hepsinin fiyatı aynı civarlarda 1k yukarı 1k aşşağı. Siz olsanız hangisini alırsınız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S23U'nun yapay zekası ve kalemini çok sevdim.

Merhaba, hepsi YD olacak ve 8 ay bittikten sonra kayıt ettireceğim. Benim için önemli olanlar kamera, pil, oyun performansı. Hepsinin fiyatı aynı civarlarda 1k yukarı 1k aşşağı. Siz olsanız hangisini alırsınız?

Xiomi 14t pro alır hepsini.

Xioami'de direnc kaydi yaptirma imkanin var Samsung'da yok. 14T pro onermeyecegim 13T pro kullaniyorum sarji hizli bitiyor. Mi14 olsaydi belki o olabilirdi. Kayit problem olmayacaksa s23U alirdim arayuzunde, yapay zekada falan daha onde.

Bir xiaomi 13 ultra kullanıcı olarak ben Samsung öneriyorum hocam. Cihazdan kesinlikle pişman değilim ama Samsung daha iyi bir tercih olur.

23ultra-t14 t14 en çok önerilen cihaz eğer bütçe yeterse s24 ulta öneririm 7 yıldestek alıyor 8 yılda güvenlik güncellemesi

23ultra-t14 t14 en çok önerilen cihaz eğer bütçe yeterse s24 ulta öneririm 7 yıldestek alıyor 8 yılda güvenlik güncellemesi
S24 ultra hem bütçemi zorluyor hemde kayıt yok şu anlık.

Xioami'de direnc kaydi yaptirma imkanin var Samsung'da yok. 14T pro onermeyecegim 13T pro kullaniyorum sarji hizli bitiyor. Mi14 olsaydi belki o olabilirdi. Kayit problem olmayacaksa s23U alirdim arayuzunde, yapay zekada falan daha onde.
Samsung kaydını 120 dolara yapıyorlar.

Performans, ekran parlaklığı, hızlı şarj. Kamerayı da karşılaştırmak lazım ama yazılım farklıyla S23U alır galiba.
Kamera olarak çok çekmiyorum zaten. Haftada 2-3 tane anca ama kaliteli olması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,824
Üyeler
183,904
Son üye
efeyuksel59
Geri