Neler Yeni

Çözüldü✓ Xiaomi 13t pro "Bluetooth sürekli duruyor" hatası

bkgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bahaddin Kılıçer
Kendiliğinden çözüldü sanki bir şey yapmadık. Bluetooth sürümünü güncelledik, yazılım güncelledik sonrasında bikaç defa daha verdi aynı hatayı sonra vermedi.
Mesaja bakar mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet yörür
Arkadaşlar telefonu yeni yurtdışından aldım. Bu hatayı alıyorum. Bluetooth duruyor bağlantılar kopuyor tekrar bağlanıyor tekrar kopuyor... Saatlerce normal takılıyor, bazen yapıyor. Özellikle de görüşme yapınca. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama karşılaşan var mı? Bluetooth dahil tüm bağlantıları sıfırladım, cihazı bikaç kere başlattım, Bluetooth sürümünü ve kendi yazılımını güncelledim ama yapmaya devam ediyor.
hocam aynı sorunu yaşıyorum telefoncuya verdim teleefoncu hyperostan miui 14 yaptı tekrar hyperosa geçsem sorun yaşanırmı

bkgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bahaddin Kılıçer
hocam aynı sorunu yaşıyorum telefoncuya verdim teleefoncu hyperostan miui 14 yaptı tekrar hyperosa geçsem sorun yaşanırmı
Yaşarsın kardeşim bende hyperos 2 deydim Bluetooth sorunu vardı telefoncu miu 14 e düşürdü Bluetooth problemi yok oldu . Bende tekrar güncelledim yine aynı sıkıntı oldu sakın güncelleme sakın! Öyle kalsın ben pişmanım yani benden demesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet yörür
Yaşarsın kardeşim bende hyperos 2 deydim Bluetooth sorunu vardı telefoncu miu 14 e düşürdü Bluetooth problemi yok oldu . Bende tekrar güncelledim yine aynı sıkıntı oldu sakın güncelleme sakın! Öyle kalsın ben pişmanım yani benden demesi
hyperos 1 dede aynısı oldumu peki

Top Bottom