Çözüldü✓ Xiaomi 13t pro "Bluetooth sürekli duruyor" hatası

Arkadaşlar telefonu yeni yurtdışından aldım. Bu hatayı alıyorum. Bluetooth duruyor bağlantılar kopuyor tekrar bağlanıyor tekrar kopuyor... Saatlerce normal takılıyor, bazen yapıyor. Özellikle de görüşme yapınca. Yazılımsal olduğunu düşünüyorum ama karşılaşan var mı? Bluetooth dahil tüm bağlantıları sıfırladım, cihazı bikaç kere başlattım, Bluetooth sürümünü ve kendi yazılımını güncelledim ama yapmaya devam ediyor.
hocam aynı sorunu yaşıyorum telefoncuya verdim teleefoncu hyperostan miui 14 yaptı tekrar hyperosa geçsem sorun yaşanırmı

hocam aynı sorunu yaşıyorum telefoncuya verdim teleefoncu hyperostan miui 14 yaptı tekrar hyperosa geçsem sorun yaşanırmı
Yaşarsın kardeşim bende hyperos 2 deydim Bluetooth sorunu vardı telefoncu miu 14 e düşürdü Bluetooth problemi yok oldu . Bende tekrar güncelledim yine aynı sıkıntı oldu sakın güncelleme sakın! Öyle kalsın ben pişmanım yani benden demesi

Yaşarsın kardeşim bende hyperos 2 deydim Bluetooth sorunu vardı telefoncu miu 14 e düşürdü Bluetooth problemi yok oldu . Bende tekrar güncelledim yine aynı sıkıntı oldu sakın güncelleme sakın! Öyle kalsın ben pişmanım yani benden demesi
hyperos 1 dede aynısı oldumu peki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,868
Üyeler
184,518
Son üye
efegs
Geri