Neler Yeni

Xiaomi 13t pro IMEI atılır mı?

kaan114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Aldım ve geldi sabah. NFC çalışıyor. Güncelleme ve sıfırlama yapılabiliyor hatta son gelen güncellemeyi yaptım. 8 gün bekleyip IMEI atılmış şekilde.
Kamerasında toz var sadece içini açarken kaçırmışlar galiba ama çekiminde bir problem yok. Arka kamera hemen hemen iPhone 13 eşdeğer gibi ama ön kamerayı çok fazla sevmedim yine de kaliteli. Isınma problemi yok şimdilik. %15-100 arasına tam 20 dakikada sarj etti.
Genshin Impact ve PUBG testi yapıcam birazdan. Antutu ölçüp onu da atarım.
Merhaba, güncelleme ve sıfırlama normal mi yaptınız ? Uygulama üzerinden mi ? Testleri nasıl ,

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Merhaba, güncelleme ve sıfırlama normal mi yaptınız ? Uygulama üzerinden mi ? Testleri nasıl ,
Evet normal bir şekilde yapılıyor bir sıkıntı olmuyor.
Oyunlarda Genshin Impact en yüksekte stabil 60 FPS veriyor.
PUBG en yüksekte 90 veriyor.
Düşük sarjda ölçtüğüm Antutu böyle çıktı.
Screenshot_2023-12-06-19-38-32-484_com.antutu.ABenchMark.jpg

Fotoğraf çekemedim bu da anlık, Leica Authentic modu
IMG_20231206_174926.jpg

Son düzenleme:

kaan114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Benim de yolda geliyor,paylaşımınız çok yararlı oldu. bu imei için 4+4 kullandıktan sonra yaptırsam problem yaşar mıyım ? Süre geçti diye komple kapanma durumu olur mu?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Benim de yolda geliyor,paylaşımınız çok yararlı oldu. bu imei için 4+4 kullandıktan sonra yaptırsam problem yaşar mıyım ? Süre geçti diye komple kapanma durumu olur mu?
4 ay kullan hocam diğer simde de 1-2 ay takılırsın. Bu telefona server kayıt gelirse hiç içine açtırmadan kayıt yaptırmış olursun ve suya geçirmezliği de gitmemiş olur. Ben de öyle yapacaktım da pedere anlatamadık, sonuç olarak yapan adam kamerada toz bırakmış. :D Eğer gelmemiş olursa mecbur direnç. Direnç yaptırınca da güvenilir tek tek bantlayarak yapanlar var onları bulursun.

kaan114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
4 ay kullan hocam diğer simde de 1-2 ay takılırsın. Bu telefona server kayıt gelirse hiç içine açtırmadan kayıt yaptırmış olursun ve suya geçirmezliği de gitmemiş olur. Ben de öyle yapacaktım da pedere anlatamadık, sonuç olarak yapan adam kamerada toz bırakmış. :D Eğer gelmemiş olursa mecbur direnç. Direnç yaptırınca da güvenilir tek tek bantlayarak yapanlar var onları bulursun.
😄😄, babamda 13t düz var, direnç ile yapıldı herhangi bir problem yaşamadı. Benim korkum 8 ayı geçince komple kapanır mı, direnç kurtarmaz hale gelir mi? Ya da e simle beraber 12 aya çıkaramaz mıyız süreyi ? Direnç ücretleri şuan nasıl acaba

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
😄😄, babamda 13t düz var, direnç ile yapıldı herhangi bir problem yaşamadı. Benim korkum 8 ayı geçince komple kapanır mı, direnç kurtarmaz hale gelir mi? Ya da e simle beraber 12 aya çıkaramaz mıyız süreyi ? Direnç ücretleri şuan nasıl acaba
Yaşamaz zaten hocam direnç yapıp geçmek de mantıklı sadece beklenirse de pek kayıp olmaz diye dedim. Direnç ücreti maksimum 500'dür daha fazlasını sanmıyorum fakat alacağınız telefoncuyla anlaşıp dirençli alsaydınız direkt iyiydi. Telefon gelince bootlader kilidini açıp mi hesabına bağlarsan tamamen kapansa da sorun olmaz. Tamamen size bağlı beklemekte sakınca yok hatta daha iyi olur. Kaç bine aldın?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Yaşamaz zaten hocam direnç yapıp geçmek de mantıklı sadece beklenirse de pek kayıp olmaz diye dedim. Direnç ücreti maksimum 500'dür daha fazlasını sanmıyorum fakat alacağınız telefoncuyla anlaşıp dirençli alsaydınız direkt iyiydi. Telefon gelince bootlader kilidini açıp mi hesabına bağlarsan tamamen kapansa da sorun olmaz. Tamamen size bağlı beklemekte sakınca yok hatta daha iyi olur. Kaç bine aldın?
Direnç kaydı güvenilir mi diyorsunuz yani ? Siz kaça aldiniz

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Direnç için 5bin-8bin arası fiyat veriyorlar. Siz nerde 500 fiyat aldınız acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Direnç atılmış halini aldım, gelince inceleme yaparım.
nekadara verdiniz direnç ve mail dahil mi fiyata

Aedcre

80+
Bu hafta bende aldım yurt dışı ürün dirençli geliyor. Fakat içini açan kişi 2 nokta toz bırakmış ama kameraya bir etkisini görmedim. Botloader kilidi için bekliyorum. Fiyat 17800'idi. Direnç ve imei için ekstra ücret istemediler.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Direnç için 5bin-8bin arası fiyat veriyorlar. Siz nerde 500 fiyat aldınız acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nekadara verdiniz direnç ve mail dahil mi fiyata
abartmışlar 5-8bin çok fazla fakat 500’de çok ucuz kimse o cihaza 500TL kazanmak için girmez riskli bi işlem sonuçta. Ortalama 1000-2000 arası olur muhtemelen normal fiyatı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
Bu hafta bende aldım yurt dışı ürün dirençli geliyor. Fakat içini açan kişi 2 nokta toz bırakmış ama kameraya bir etkisini görmedim. Botloader kilidi için bekliyorum. Fiyat 17800'idi. Direnç ve imei için ekstra ücret istemediler.
Guvenilir mi acaba

Aedcre

80+

kaan114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan
Benimkinin yanında 67w şarj aleti geldi, çok fark eder mi acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,820
Üyeler
161,146
Son üye
morminder
Top Bottom