Neler Yeni

Xiaomi 13T PRO vs Poco F6 PRO vs Samsung S24

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ali Gülgör
Bende bu fiyat bandında reelme gt6 nın çıkmasını bekliyorum. 30k gibi fiyata. 11 Ağustosa kadar çıkmazsa honor 200 pro almayı düşünüyorum. indirimi bitmeden 32k ya

turlikat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Turan Durmaz
Kamera çok önemli değilse F6 al geç kendi sitesinden hediye ile alınıyordu daha uyguna gelir

kamilll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kamil Turan
İşte çok doğru diyorsun telefona değmez diye düşünüyorum bu kadar meblalar, olaya oyun ve işlemci olarak bakarsak x6 pro veya f6' nın 1 tık üstü snapdragon 8gen2 olur , o da çok bişe fark etmez ama cebe dokunur bayağı bir para vermen gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla 30k civarına çıkacam diyorsan bence samsunga yönel, sadece oyun odaklı bakma
düşüneceğim para çıkabilirsem
Evet kamerası çok güzel. iPhone 13 kalitesinde. Hatta yapılan testlerde daha iyi çıkıyor. Ön kamerası ise berbat. 8 bin tllik Xiaomi'de bile aynı kamera var.
işte ön kamera bi sıkıntı o kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende bu fiyat bandında reelme gt6 nın çıkmasını bekliyorum. 30k gibi fiyata. 11 Ağustosa kadar çıkmazsa honor 200 pro almayı düşünüyorum. indirimi bitmeden 32k ya
gt6 bulamadım acaba link var mı
Bu arada bir algı oluşmuş, f6'nın kamerası gündüz gayet iyi, kullandıkça fena değil dedirtiyor. Ortalama üstü bir kamerası var
evet öyle çünkü yani kameradan biraz daha kısıp işlemci odaklı oluşturulan bi telefon ama kamerası da kötü değil gideri var
Kamera çok önemli değilse F6 al geç kendi sitesinden hediye ile alınıyordu daha uyguna gelir
ha öyle mi bilmiyordum bakayım eğer 5k daha çıkabilirsem 40kya S24+ almayı düşüneceğim hem bataryası hem kamerası hemde işlemci iyi

Son düzenleme:
Top Bottom