Neler Yeni

Xiaomi 14 Pro 256 GB hakkında fikirleriniz nelerdir ?

alp69500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alpaslan Aktaş
Redmi note 11 kullanıyorum, bu seriden devam etmeyi düşünüyorum Xiaomi 14 Pro 256 GB hakkında ki fikirleriniz nelerdir ?Fikrini belirten herkese teşekkür ederim şimndiden...

şahin doğan

80+ Platinum
Xiaomi’den devam etmek istiyorsan alınır ama hala top seviyede yazılımsal olarak yetersiz. Arayüz için demiyorum sadece, kamera işlemesi vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cem Ulaş Demir
Şuan elimde tutuyorum, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum cihaz harika bir şey. Yıllardır Xiaomi kullanıcısıyım sanki şuan elimde Xiaomi cihaz değil de başka başka bir marka amiral gemisi var gibi. Bunun sebebi de kesinlikle yeni arayüz HyperOS. Şarj olma süresi, ekran süresi çok iyi. Kamera inanılmaz derecede güzel. YouTube karşılaştırmaları da her şeyi göz önüne döküyor zaten kesinlikle tavsiye ederim.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür
xiaomi klasmanın da en iyi telefon xiaomi 14 pro dur. Ön kamera ilk kez 4k çekiyor :D şaşırdım baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan elimde tutuyorum, yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum cihaz harika bir şey. Yıllardır Xiaomi kullanıcısıyım sanki şuan elimde Xiaomi cihaz değil de başka başka bir marka amiral gemisi var gibi. Bunun sebebi de kesinlikle yeni arayüz HyperOS. Şarj olma süresi, ekran süresi çok iyi. Kamera inanılmaz derecede güzel. YouTube karşılaştırmaları da her şeyi göz önüne döküyor zaten kesinlikle tavsiye ederim.
nereden kaça aldınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cem Ulaş Demir
xiaomi klasmanın da en iyi telefon xiaomi 14 pro dur. Ön kamera ilk kez 4k çekiyor :D şaşırdım baya
Mesaj otomatik birleştirildi:

nereden kaça aldınız?
Yurt dışından arada bir telefon getiren birinden buldum, sahibinden.com üzerinden iletişime geçtik 29K dan düşe düşe 27.5K ya anlaştık. Uygun fiyata getirdim biraz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,943
Üyeler
168,058
Son üye
altrakaz
Top Bottom