en son direnç kayıt vardı şuan devam ediyormu bilmiyorum 42-43kya 16 pro/maxler var düşünmüyormusunuz hocamYD Xiaomi 15 Ultra 42-43k civarına getirtebiliyorum. Sizce getirtmeli miyim ? Kayıt işlemi xiaomilerde nasıl oluyor bilen var mı?
yok hocam iphone kullanamıyorum maalesef.en son direnç kayıt vardı şuan devam ediyormu bilmiyorum 42-43kya 16 pro/maxler var düşünmüyormusunuz hocam
Direnç dışında farklı bir yöntem yok mu hocam ? Normalde S25 Ultra düşünüyordum fakat server kayıtları kapalıymış galiba.en son direnç kayıt vardı şuan devam ediyormu bilmiyorum 42-43kya 16 pro/maxler var düşünmüyormusunuz hocam
O yüzden dedim zaten farklı yöntem varmı diye. Yazılımsal kayıt nasıl oluyor tam olarak hocam düz imei mi çakıyorlar ?15 ultra için yazlımsal kayıt çıktı 42 tl cıvarında kayıtlı satılıyor
ben 14 ultra yazılımsal kayıtlı kullanıyorum
direnç işine girme yazılım kayıt varken
sebep42/43K YD Xiaomi aynı cümlede bulunamaz kardeşim.
??42/43K YD Xiaomi aynı cümlede bulunamaz kardeşim.
teşekkürlerevet alınır direnç kaydına gerek yok
ota kaydı yapıyorlar
bence zaten fiyat olarak en iadel alacağın sey
Mesaj otomatik birleştirildi:
sebep
tamamdır teşekkürleristersen senin verdiğin eski telefon imei veya kendileri havuzdan yüklüyorlar
xiaomi serverlerine bağlanıp yüklüyorlar cihaz global olmalı 60 dolar civarında
global cihaz alıp 8 ay bu seneden 8 ay gelecek seneden kullanabilirsin 2026 eylül ayına kadar o zamana kadar kayıt fiyatları düşer
Etmez çünkü ET-MEZ. Amiral gemisi olarak Xiaomi tercih eden insanda vallahi akıl makıl aramam. Dibine kadar hater'lık kardeşim Xiaomi sana sunduğu yazılım berbattan da öte bir şey. Gidip "8 Gen Elite oho ooo" diye ötede övünün. 50 değil 40K'ya versin, AL-MAM.evet alınır direnç kaydına gerek yok
ota kaydı yapıyorlar
bence zaten fiyat olarak en iadel alacağın sey
Mesaj otomatik birleştirildi:
sebep
??
teşekkürler
tamamdır teşekkürler
Etmez çünkü ET-MEZ. Amiral gemisi olarak Xiaomi tercih eden insanda vallahi akıl makıl aramam. Dibine kadar hater'lık kardeşim Xiaomi sana sunduğu yazılım berbattan da öte bir şey. Gidip "8 Gen Elite oho ooo" diye ötede övünün. 50 değil 40K'ya versin, AL-MAM.
ee ne alayım o zaman öneri yaparmısın hocamEtmez çünkü ET-MEZ. Amiral gemisi olarak Xiaomi tercih eden insanda vallahi akıl makıl aramam. Dibine kadar hater'lık kardeşim Xiaomi sana sunduğu yazılım berbattan da öte bir şey. Gidip "8 Gen Elite oho ooo" diye ötede övünün. 50 değil 40K'ya versin, AL-MAM.