Neler Yeni

Xiaomi 15 vs 14T Pro vs S24FE

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
batuhan çayır
Arkadaşlar iyi forumlar, iPhone 15 Plus cihazımı sattım. Android'e tekrar geri döneceğim.

Cihazdan beklentilerim iyi şarj süresi, kameranın güzel olması, ısınmaması (bu konuda takıntılıyım biraz ) ağır oyunlar oynamam, nadiren hafif oyunlar oynarım. Günlük kullanımda, sosyal medya, wp, int gezinmede iyi bir ekran süresi ve ısınma olmamasını istiyorum.

Aklımdaki cihazlar 14T Pro (çok fazla ısınma ve sarjın hızlı bitme sorunu okudum o yüzden acaba diyorum) bu akşam aklıma MI15 girdi, kağıt üzerinde güzel gözüküyor.

Bir de S23FE. Samsung arayüzü gerçekten sorunsuz çalışıyor a serisi kullandığımda bile sorun yaşamamıştım.

Fiyat farkı sorun değil onu göz ardı edebiliriz(Xiaomi cihazları garantisiz alacağım). İsteğim cihazı alıp çok uzun süre sorunsuz kullanmak. Samsung'un S24-25 serisini almayı düşünmüyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

ensareiz

80+ Silver
Arkadaşlar iyi forumlar, iPhone 15 Plus cihazımı sattım. Android'e tekrar geri döneceğim.

Cihazdan beklentilerim iyi şarj süresi, kameranın güzel olması, ısınmaması (bu konuda takıntılıyım biraz ) ağır oyunlar oynamam, nadiren hafif oyunlar oynarım. Günlük kullanımda, sosyal medya, wp, int gezinmede iyi bir ekran süresi ve ısınma olmamasını istiyorum.

Aklımdaki cihazlar 14T Pro (çok fazla ısınma ve sarjın hızlı bitme sorunu okudum o yüzden acaba diyorum) bu akşam aklıma MI15 girdi, kağıt üzerinde güzel gözüküyor.

Bir de S23FE. Samsung arayüzü gerçekten sorunsuz çalışıyor a serisi kullandığımda bile sorun yaşamamıştım.

Fiyat farkı sorun değil onu göz ardı edebiliriz(Xiaomi cihazları garantisiz alacağım). İsteğim cihazı alıp çok uzun süre sorunsuz kullanmak. Samsung'un S24-25 serisini almayı düşünmüyorum.

15 plustan sonra bu 3 kamera da seni tatmin etmeyecektir sadece bunu söyleyebilirim

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Keloğlan 🆚sinek

Bütce ne kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
batuhan çayır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MoonWalk

80+ Bronze
14T Pro (çok fazla ısınma ve sarjın hızlı bitme sorunu okudum o yüzden acaba diyorum)
Ayrıca arayüzde reklamın çıktığı kullanıcı(lar) da var bir de Xiaomi'lerin kameraları (genel olarak) kağıt üstü verileri gerçek deneyimde olması gerektiği gibi veremiyor. Isı konusunda takıntı varsa da S23 FE zaten elenmeli. S24 FE bazen ufak takıntılar oluşturabilir. Xiaomi 15 fiyatına S25+ daha iyi olabilir ancak seri düşünülmüyor. En makul olan S24 FE olsa da Exynos SoC'u hakkındaki fikirlere detaylıca bakılmalı, günlük kullanımda sorun oluşturmaz ancak istisnai durumlarda (yaz ayları geliyor, oyun oynama durumu, uzun süreli kullanımlar) yine istisnai sonuçlar elde edilebilir.

Zoroka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Zoroka
S20 FE kullanıyorum dostum, 4 yılı dolduracak şuana kadar donma kasma ısınma kapanma vb hiçbir sorunla karşılaşmadım, kullanamadım ama s24 fe de aynı performansı fazlasıyla vereceğine eminim, iphone hariç xiomi huawi vb markaları kullanan aile fertlerimde oldu bir süre sonra sıkıntı yaşamaya başladılar, bende ufak tefek oyun oynuyorum 4 yıl olmasına rağmen 1 günü çıkartıyor, genelde ürün alırken marka tecrübesini on plana alıyorum samsungta bu işin başını çekiyor diye düşünüyorum

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ali taha
xiaomi yazılım konusunda pek başarılı olmadığı için ileride bu pil süresine yansıyacaktır ilk zamanlar aldığın 8-9 ekran süresi ileri zamanlarda 5-6 düşecektir. bu durumda bütçenize göre s24 fe veya honor 200 pro öneririm

şahin doğan

80+ Platinum
Xiaomi 15.

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
İlyasbey
Bende telefon arıyorum 14 t almak istiyorum yd 15 k ya falan s24 ultra alacaktım ama uyguna denk gelemedim bir telefonun çakma olduğunu nasıl anlarız yeri gelmisken

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
batuhan çayır
O zaman seçenekler xioami15 ve s24fe düşürüyoruz. Xioami yazılım olarak gerçekten samsungun yanına yaklaşamaz. İki serinin de bir çok telefonunu kullandım. Xioami 15 işlemci ve kamera olarak da baya önde gözüküyor. İnternetteki bir çok incelemeye baktım. Arayüze göz yumulur mu onu düşünmek lazım

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Ayrıca arayüzde reklamın çıktığı kullanıcı(lar) da var bir de Xiaomi'lerin kameraları (genel olarak) kağıt üstü verileri gerçek deneyimde olması gerektiği gibi veremiyor. Isı konusunda takıntı varsa da S23 FE zaten elenmeli. S24 FE bazen ufak takıntılar oluşturabilir. Xiaomi 15 fiyatına S25+ daha iyi olabilir ancak seri düşünülmüyor. En makul olan S24 FE olsa da Exynos SoC'u hakkındaki fikirlere detaylıca bakılmalı, günlük kullanımda sorun oluşturmaz ancak istisnai durumlarda (yaz ayları geliyor, oyun oynama durumu, uzun süreli kullanımlar) yine istisnai sonuçlar elde edilebilir.
Ya sşimdi ben coc fln ooynuyorum bana s24+ mı s25+ nmı

Top Bottom