Neler Yeni

Xiaomi Fake Rom Nedir

Clayz

80+ Silver
Evet son romu atıp verir cihazi zaten güncelleme yapamamanın olayıda imei gitmemesi için.
İlla güncelleme almak istiyorum diyorsanız imeinin gitmemesi için direnç takıyorlar yalnız yapan kişinin usta olması lazim yoksa telefonda bazı sorunlar olabiliyor. Ayrıca dirençli takılınca NFC çalışmıyor. Fiyatıda yazılımsal imeiye göre daha pahalı
hocam ımeı sadece sebekı ıcınmı yanı cıhaz update alsın ama ımeı ucup gıtsede olurmu ben zaten hattımı baska telefona takıcam

rhtars

80+
bıraz daha bakındım ama çin menseılı tellerde acılması cok zor veya acılmaz dıyolar
Hocam geliştirici seçeneklerinden bootloader kilidinin açılması için başvuru yapıyorsunuz 2 hafta gibi bir sürede açılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ımeı sadece sebekı ıcınmı yanı cıhaz update alsın ama ımeı ucup gıtsede olurmu ben zaten hattımı baska telefona takıcam
şebeke için evet. imeisiz telefon sim kartı okur fakat şebeke alamaz.

Clayz

80+ Silver
Hocam geliştirici seçeneklerinden bootloader kilidinin açılması için başvuru yapıyorsunuz 2 hafta gibi bir sürede açılıyor.

şebeke için evet. imeisiz telefon sim kartı okur fakat şebeke alamaz.
anladım zaten cıhazı genelde evde oyun oynamak ıcın kullanıcam yanı mobıl verı felan ıhtıyacm olmıcak bu durumda çin romlu cıhaz alıp romu global yuklettırsem ımeı ucsada sorun olmıcak o zaman benım ıcın tesekkurler

Zzabuza

80+
Bootloader kilidi geliştirici seçeneklerinden de açılıyor hocam 40 dolar dediğiniz baska bir şey olabilir.
Bilmediğiniz konuya yorum yapmayınız.
Artık Çin cihazda o ücreti ödemeden kilit açamazsın.

evet bootloader kilidi için başvuru yapıp 2 hafta sonra bilgisayara indirilen bir programdan kilidi açıyoruz.
Mazide kaldı...

Zzabuza

80+
nasıl mazide kaldı kanka kendim açıyorum
Size cevap vermeyeceğim araştırmayı öğrenmelisiniz.

Yeni lansman çin bir cihazın bl kilidini açında görelim.

Çin olmayan yeni cihazlar içinde artık mi topluluğu uygulamasından minumum 30 günlük bir hesap ile onay almalısınız.

Tekrar söylüyorum bilmediğiniz konuya yorum yapmayınız. Araştırınız, öğreniniz.

@rhtars

Son düzenleme:
Top Bottom