Mi 10T tercih etmeniz iyi olur.İphone 7 kullanıyorum satıp xiaomi mi10t almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum ios dan androide geçerek.
sorun olmaz hatta hayatın değişir androidin güzelliklerinden yararlanırsın (reklamsız youtube vanced ücretsiz çizim uygulamaları yani baya bedava şey var ios gibi arayüz özelliştirmesi xiaomi costum android telefona herşeyini özelleştirebilirsin) alırsan pişman olmazsınİphone 7 kullanıyorum satıp xiaomi mi10t almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum ios dan androide geçerek.
Eşim İphone ben ise Xiaomi mi10 kullanıyorum. Bu zamana kadar sıkıntı da yaşamadım. Daha önce iphone kullanmışlığım da oldu istesem şuan da kullanabilirim ama androidin verdiği özgürlüğü malesef bana veremiyor. @emr1945 arkadaşın da bahsettiği üzere sadece Vanced app bile kendi başına Android kullanma sebebi sayılabilir benim için. Kullandığım model olan mi10 için ise şu kadarını söyleyebilirim çok hızlı bir şekilde şarj edebiliyor olmam resmen hayat kurtarıyor ve şarjı da gayet yetiyor bana. Şahsen uzunca bir süre daha İphone a yanaşmayı düşünmüyorum.İphone 7 kullanıyorum satıp xiaomi mi10t almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum ios dan androide geçerek.