Xiaomi,İphone hangisi sizce

kaant670

80+
Reaksiyon skoru
2
İphone 7 kullanıyorum satıp xiaomi mi10t almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum ios dan androide geçerek.

Xiaomi den iPhone a geçmek yaptığım en mantıklı şeydi. Telefonlar iyi ekranlar büyük bataryalar iyi ama bi eksik var tat vermiyor telefon. Ufak tefek hatalar falan can sıkıyor stabil değil. iPhone stabil gayet hoş sıkıntısız kullanıyorum.

Ben 2013 de iphone 5s ilk çıktığı zamanlarda hiç unutmuyorum 2049 tl ye almıstım. Çok severek kullandım. 2013 ten 2019 a kadar kullandım tam 6 sene. Eğer temiz kullanırsan çok uzun ömürlü oluyorlar. Tabii batarya değişimi vs istiyor 3. yılda falan. Ama sonra android e geçtim. Çok daha rahatım şimdi :D hem şarj konusu hem ne bileyim daha iyi geliyor işte :D Ama xiaomi ye gçeilir mi bilmem ben s10 plus aldım. Memnunum.

Olmazsın.

İphone 7 kullanıyorum satıp xiaomi mi10t almayı düşünüyorum sizce pişman olurmuyum ios dan androide geçerek.
sorun olmaz hatta hayatın değişir androidin güzelliklerinden yararlanırsın (reklamsız youtube vanced ücretsiz çizim uygulamaları yani baya bedava şey var ios gibi arayüz özelliştirmesi xiaomi costum android telefona herşeyini özelleştirebilirsin) alırsan pişman olmazsın

her zaman iphone !!

Eşim İphone ben ise Xiaomi mi10 kullanıyorum. Bu zamana kadar sıkıntı da yaşamadım. Daha önce iphone kullanmışlığım da oldu istesem şuan da kullanabilirim ama androidin verdiği özgürlüğü malesef bana veremiyor. @emr1945 arkadaşın da bahsettiği üzere sadece Vanced app bile kendi başına Android kullanma sebebi sayılabilir benim için. Kullandığım model olan mi10 için ise şu kadarını söyleyebilirim çok hızlı bir şekilde şarj edebiliyor olmam resmen hayat kurtarıyor ve şarjı da gayet yetiyor bana. Şahsen uzunca bir süre daha İphone a yanaşmayı düşünmüyorum.

Bir kere android ios kavgasına gerek yok çünkü mi10t ip7 ye on basar o yüzden direk mi10t derim (ios kullanıcısıyım android övmüyorum)

Elinizdeki cihaz ile Mi10T rakip cihazlar değil. Mi10T çok daha güçlü, daha iyi ve en önemlisi daha yeni bir cihaz. Eğer bütçeniz varsa 11 almanızı öneririm. Samsung s21 serisine de bakmanızı öneririm. Ancak iphone 7 ile Mi10T'yi karşılaştırmak 7 ye haksızlık etmektir. Benim tercihim Mi10T.

İyi bir yazılımdan kötü bir yazılıma geçmeyin derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,687
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri