Neler Yeni

Xiaomi mi 11t vs 11t Pro hangisi??

Maizen

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yusuf
Bütçe
10000
Hangisi tercih edilmeli ?

Xiaomi mi 11t = 256gb / 8 ram = 9.1k
Xiaomi mi 11t Pro = 256gb / 8 ram [12 ram pahalı) = 13k

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İkisini de yazılımdan dolayı tercih etmezdim ve S21+ öneririm.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Arkadaşım da mi 9 var kaç sene önce aldı hala sapasağlam dedi sıkıntısını görmedim dedi
Xiaomi'ciler öyledir. Redmi Note 8 alırken aynı cihazı kullanan arkadaşlara sormuştum. Öve öve bitirememişlerdi. Şu an Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve memnun değilim. Kesinlikle işlemci gücünü yansıtmıyor bana.

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
Xiaomi'ciler öyledir. Redmi Note 8 alırken aynı cihazı kullanan arkadaşlara sormuştum. Öve öve bitirememişlerdi. Şu an Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve memnun değilim. Kesinlikle işlemci gücünü yansıtmıyor bana.
:D redmi note 8'in ne işlemcisi var da sana performans yansıtsın. ne kadar para o kadar performans

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
:D redmi note 8'in ne işlemcisi var da sana performans yansıtsın. ne kadar para o kadar performans
Dediğimi anlamadın herhalde. İşlemci gücünü yansıtmıyor dedim. Yazılımdan dolayı.

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
Dediğimi anlamadın herhalde. İşlemci gücünü yansıtmıyor dedim. Yazılımdan dolayı.
ben de işlemcinin gücü zaten yok diyorum, sen de anlamamış olabilir misin? işlemcinin gücünün olduğunu düşünüyorsan vanilla rom kur. ama cihazını denk ücrete sahip cihazlarla kıyasla. o fiyatta yüksek performans beklemek gerçekçi değil.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
ben de işlemcinin gücü zaten yok diyorum, sen de anlamamış olabilir misin? işlemcinin gücünün olduğunu düşünüyorsan vanilla rom kur. ama cihazını denk ücrete sahip cihazlarla kıyasla. o fiyatta yüksek performans beklemek gerçekçi değil.
Dostum her şeyin bir gücü ve performansı vardır, değil mi? Ben burada yazılım kıyaslaması yaptım hem. İşlemci bir örnek yani.

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
Dostum her şeyin bir gücü ve performansı vardır, değil mi? Ben burada yazılım kıyaslaması yaptım hem. İşlemci bir örnek yani.
samsung'da bloatware yok mu sanki. birebir kıyaslaması yapıldı(birebir aynı donanım) ve samsung yazılım yönünden aldı diyelim(misal). bu sefer de exynos'a mahkum olacak adam, bu da iyi bir şey değil. ilk mesajdaki ve önerilen telefonlarla alakalı yazıyorum bunu hem donanım hem yazılım değerlendirerek. 11-12k'nın da üzerine çıkmak anlamsız bu arada bence android'de. 11t pro'ya 13k biraz düşündürdü..
belki s21fe daha doğru fiyatta olabilir ama bütçe varsa bir şey diyemem tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
YUNUS AYDIN
bende 9t pro kullanıcısıyım, memnunum ama çok saçma bi şekilde içine su girdi ve telefon orjinal ekranı kırıldı. Telefon eskisi gibi olmadı bidaha ama 11t pro çok uçuk yoksa yeniden xiomi kullanmak isterim çünkü memnundum ama en kötü tarafı su geçiriyor o yüzden 21FE almayı düşünüyorum buda benim naçisane düşüncem.

Coolpanda

80+ Silver
Xiaomi yazılımınden ben memnun değilim. Andorid genel olarak sıkıntılı ama Xiaomi cihazlarımda daha fazla yazılımsal sorun görüyorum. Bütçeniz yüksekken alternatiflere bakın serim.

Enes6172

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Enes

Xiaomi mi 11t alabilirsin.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Bende de mi 10T var ama o performansı da pek hissedemiyorum. Sürekli ısınması da cabası.

Top Bottom