Arkadaşım da mi 9 var kaç sene önce aldı hala sapasağlam dedi sıkıntısını görmedim dediİkisini de yazılımdan dolayı tercih etmezdim ve S21+ öneririm.
Xiaomi'ciler öyledir. Redmi Note 8 alırken aynı cihazı kullanan arkadaşlara sormuştum. Öve öve bitirememişlerdi. Şu an Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve memnun değilim. Kesinlikle işlemci gücünü yansıtmıyor bana.Arkadaşım da mi 9 var kaç sene önce aldı hala sapasağlam dedi sıkıntısını görmedim dedi
redmi note 8'in ne işlemcisi var da sana performans yansıtsın. ne kadar para o kadar performansXiaomi'ciler öyledir. Redmi Note 8 alırken aynı cihazı kullanan arkadaşlara sormuştum. Öve öve bitirememişlerdi. Şu an Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve memnun değilim. Kesinlikle işlemci gücünü yansıtmıyor bana.
Dediğimi anlamadın herhalde. İşlemci gücünü yansıtmıyor dedim. Yazılımdan dolayı.redmi note 8'in ne işlemcisi var da sana performans yansıtsın. ne kadar para o kadar performans
ben de işlemcinin gücü zaten yok diyorum, sen de anlamamış olabilir misin? işlemcinin gücünün olduğunu düşünüyorsan vanilla rom kur. ama cihazını denk ücrete sahip cihazlarla kıyasla. o fiyatta yüksek performans beklemek gerçekçi değil.Dediğimi anlamadın herhalde. İşlemci gücünü yansıtmıyor dedim. Yazılımdan dolayı.
Dostum her şeyin bir gücü ve performansı vardır, değil mi? Ben burada yazılım kıyaslaması yaptım hem. İşlemci bir örnek yani.ben de işlemcinin gücü zaten yok diyorum, sen de anlamamış olabilir misin? işlemcinin gücünün olduğunu düşünüyorsan vanilla rom kur. ama cihazını denk ücrete sahip cihazlarla kıyasla. o fiyatta yüksek performans beklemek gerçekçi değil.
samsung'da bloatware yok mu sanki. birebir kıyaslaması yapıldı(birebir aynı donanım) ve samsung yazılım yönünden aldı diyelim(misal). bu sefer de exynos'a mahkum olacak adam, bu da iyi bir şey değil. ilk mesajdaki ve önerilen telefonlarla alakalı yazıyorum bunu hem donanım hem yazılım değerlendirerek. 11-12k'nın da üzerine çıkmak anlamsız bu arada bence android'de. 11t pro'ya 13k biraz düşündürdü..Dostum her şeyin bir gücü ve performansı vardır, değil mi? Ben burada yazılım kıyaslaması yaptım hem. İşlemci bir örnek yani.
Hangisi tercih edilmeli ?
Xiaomi mi 11t = 256gb / 8 ram = 9.1k
Xiaomi mi 11t Pro = 256gb / 8 ram [12 ram pahalı) = 13k
Xiaomi mi 11t alabilirsin.Hangisi tercih edilmeli ?
Hangisi tercih edilmeli ?
Bende de mi 10T var ama o performansı da pek hissedemiyorum. Sürekli ısınması da cabası.Xiaomi'ciler öyledir. Redmi Note 8 alırken aynı cihazı kullanan arkadaşlara sormuştum. Öve öve bitirememişlerdi. Şu an Redmi Note 8 kullanıcısıyım ve memnun değilim. Kesinlikle işlemci gücünü yansıtmıyor bana.