Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Air Fryer 3.5L 799₺

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
kesin lehime çıkacağını düşünmüyorum, ama stok bitince sonradan yeni stoklar açtılar, fatura kesildi, alan bir sürü kişiye gönderim yapıldı. Bunlar başvurmam için yeterli olmaz mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yerde Hepsiburada thh'ye başvurulmaması için siparişleri dava açma süresi dolduktan sonra iptal ediyor diye duydum. Böyle bir zaman aralığı varmı?
Elinde yeterli delil fatura nüshası görsel vs varsa dene istersen. Sanmıyorum sonuçta iptal edildiği tarih belli iptal edildikten sonra dilersen açabilirsin.

Buradan çıkaracağımız en güzel sonuç, genç kesimin eski insanlar gibi her şeye tamam diyen değilde, hakkını arayan, aramaktan çekinmeyen insanların yetiştiğidir. Bu süreçte, almasa bile alanlara destek olan, her zaman birbirine destek veren herkese teşekkür ederim. Ben almadım ancak alanlara yapılan destekler çok değerliydi.

Hepsiburada Monitör için başvurayım mı ne dersiniz? 10 gün olacak faturası kesildi uygulamada hala hazırlanıyor görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım 3-4 talep açıldı bı gelişme yok iptal de yapılmadı...
basvurma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunda %60 iskonto yapılmış ama monitör bariz hata lehine sonuçlanmaz

Hepsiburada Monitör için başvurayım mı ne dersiniz? 10 gün olacak faturası kesildi uygulamada hala hazırlanıyor görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım 3-4 talep açıldı bı gelişme yok iptal de yapılmadı...
Şimdi başvurma çünkü thhye başvuru yapıp red yersen onlar direkt iptal edebilir. Hepsiburada’nın yapacağı hamleye göre karar almanı tavsiye ederim.

Konuyu 1. sayfadan 79. sayfaya kadar bugün görüp okudum. Bu konudan film çıkar film. Komedi, dram, gerilim hepsi var. İlk başta ucuza alıp sevinenlerin mutluluğu gerekirse dava açar alırım diyenlerin cesaretinden sonra masraflardan korkup şikayetlerini iptal etmeleri sonunda davasının sonuna kadar destekleyip kazananların mücadelesi oldu. Filmin adı: Fritöz Savaşları

THH başvurumu onaylayıp ürünlerin bana verilmesine karar vermişti. Migrosun açmış olduğu karşı davaya hiç cevap vermeme rağmen dava reddelip THH kararının onanmasına hüküm çıktı. Ben 2 adet ürünü almak için migrosla görüşeceğim. Alabildiğimle sizinle paylaşacağım.

ne hayallerimiz vardı be.. gecenin 3ünde gittim dayımdan borç istedim aldım tabi iptal edildi thh başvurduk haksız çıktık gönderilmedi..

Bu konuyu neden hortlatıyorsunuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri