Neler Yeni

Xiaomi Mi Band 7 Duyuruldu

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
Alıntıyı görüntüle

Xiaomi, popüler akıllı bileklik serisinin yeni üyesi olan Mi Band 7'yi duyurdu. Tasarım hatları genel olarak Mi Band 6'yla neredeyse aynı.

Mi Band 6'ya göre ekran biraz büyümüş (1,56 inç'ten 1,62 inç'e yükselmiş). Önceki modelde olduğu gibi AMOLED ekran görüyoruz. GSMArena'nın haberine göre bu ekran Always on Display özelliğine sahip.

Pil 125 mAh'tan 180 mAh'a yükselmiş.

SpO2 (oksijen satürasyonu) %90'ın altına inince titreyerek uyarı verme özelliği gelmiş.

Yeni temalar ve spor modları eklenmiş.

Alıntıyı görüntüle

Fiyatlar:
Standart versiyon: 37 dolar
NFC destekli versiyon: 44 dolar

GPS yine yok. Benim beklentilerimi karşılamadı açıkçası. Mi Band 4'ten bile geçmeye değer göremedim. Sizce nasıl olmuş? Fiyat tahmininiz var mı?

Kaynaklar:
500 se alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekranı daha büyük diyorlar , bende bekliyorum
bende almayı düşünüyorum

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Her sene aynısı çıkıyor :d

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Minnacık bileklik saat bile Diesel, Armani Exchange, Emporio, Milano X Change, Wesse saatlerinin fiyatlarına yaklaştı. Bunun bir de vergisini yaparlar hop 900'e yaklaşır. Artık bir sonraki modelde 1000 TL'yi görürüz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Xiaomi, popüler akıllı bileklik serisinin yeni üyesi olan Mi Band 7'yi duyurdu. Tasarım hatları genel olarak Mi Band 6'yla neredeyse aynı.

Mi Band 6'ya göre ekran biraz büyümüş (1,56 inç'ten 1,62 inç'e yükselmiş). Önceki modelde olduğu gibi AMOLED ekran görüyoruz. GSMArena'nın haberine göre bu ekran Always on Display özelliğine sahip.

Pil 125 mAh'tan 180 mAh'a yükselmiş.

SpO2 (oksijen satürasyonu) %90'ın altına inince titreyerek uyarı verme özelliği gelmiş.

Yeni temalar ve spor modları eklenmiş.

Alıntıyı görüntüle

Fiyatlar:
Standart versiyon: 37 dolar
NFC destekli versiyon: 44 dolar

GPS yine yok. Benim beklentilerimi karşılamadı açıkçası. Mi Band 4'ten bile geçmeye değer göremedim. Sizce nasıl olmuş? Fiyat tahmininiz var mı?

Kaynaklar:
İyi ve ucuz olursa almayı düşünüyorum. Band 4 var şuan biraz eskidi 😅

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Mi Band 4 kullanıyorum, hala üst modellere geçme ihtiyacı duymadım. Hadi 6 serisi bir nebze daha yenilikçi ama 7 serisinin sadece ekranı ve pili büyümüş o kadar. Çok saçma geliyor bana, her sene aynı şey ısıtılıp, üstüne biraz da biber atılıp satışa çıkartılıyor gibime geliyor artık.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Vergisiz hali 600₺ ise mi band 6 almayı planlıyodum planıma devam edicem ama 460₺ pahalı geliyor :)) 24 Nisan'da 260₺'ye düşmüş mi band 5 ile birlikte o nasıl oldu bilmiyorum

Top Bottom