Lowe
80+ Bronze
ses kalitesi nasıl basslar tizler mini video çekip link atabilirsinBende ürün var varsa sorunuz alayım.
ses kalitesi nasıl basslar tizler mini video çekip link atabilirsinBende ürün var varsa sorunuz alayım.
Kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi çok iyi basları da gayet güzel, ev içi kullanım için ses düzeyi gerekenin çok üstündeses kalitesi nasıldır kullanan birileri aydınlata bilir mi? jbl go 3 mü bumu sizce ?
Video işini yapabileceğimi sanmıyorum merak ediyorsanız enes özenden yada burak şolt tan incelemelerine bakabilirsin ses testide yapıyorlar.ses kalitesi nasıl basslar tizler mini video çekip link atabilirsin
bendede 20w var son ses dinliyorumBende ürün var varsa sorunuz alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
16w ın hakkını sonuna kadar veriyor merakınız olmasın ben evde daha %50 üzerine çıkamadım.
Ne var sizde hocam?bendede 20w var son ses dinliyorum![]()
anladıgım kadarıyla bilgisayar hoparlörü gibi kullanabiliyoruz yani bilgisayardan kulaklıksız birşeyler izleyebiliriz jagla.Kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi çok iyi basları da gayet güzel, ev içi kullanım için ses düzeyi gerekenin çok üstünde
Eğer son ses dinlerseniz, (ev içinde yarı ses bile çok fazla, asla son ses gerekmez) müzik çalma süresi 3-4 saat maksimum , ancak yarı seste dinlerseniz uzun süre şarjı gidiyor, ancak ben hiç 13 saat kullanım süresine ulaşamadım.
Ürün güzel su geçirmiyor, ihtiyacı olan ya da almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Cihazı aldığım zaman detaylıca tüm piyasayı araştırmıştım ve bu cihaz jbl'in 1000tl'lik modelleriyle karşılaştırılıyordu , şimdi durum nasıl bilmiyorum .
Ayrıca jak girişi ile bilgisayar, laptop gibi cihazlarınıza da bağlayıp kullanabilirsiniz, aynı anda cihazı şarja takarak devamlı hoparlör gibi kullanabilirsiniz.
Ayrıca üründen iki tane alarak , cihazları eşleyip stereo olarak kullanabilirsiniz.
Anker soundcore Flare IINe var sizde hocam?