Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xiaomi Mi Portable MDZ-36-DB Bluetooth Hoparlör 411 TL!

Tataer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Mehmet Ali
ses kalitesi nasıldır kullanan birileri aydınlata bilir mi? jbl go 3 mü bumu sizce ?
Kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi çok iyi basları da gayet güzel, ev içi kullanım için ses düzeyi gerekenin çok üstünde
Eğer son ses dinlerseniz, (ev içinde yarı ses bile çok fazla, asla son ses gerekmez) müzik çalma süresi 3-4 saat maksimum , ancak yarı seste dinlerseniz uzun süre şarjı gidiyor, ancak ben hiç 13 saat kullanım süresine ulaşamadım.
Ürün güzel su geçirmiyor, ihtiyacı olan ya da almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Cihazı aldığım zaman detaylıca tüm piyasayı araştırmıştım ve bu cihaz jbl'in 1000tl'lik modelleriyle karşılaştırılıyordu , şimdi durum nasıl bilmiyorum .
Ayrıca jak girişi ile bilgisayar, laptop gibi cihazlarınıza da bağlayıp kullanabilirsiniz, aynı anda cihazı şarja takarak devamlı hoparlör gibi kullanabilirsiniz.
Ayrıca üründen iki tane alarak , cihazları eşleyip stereo olarak kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Muhammet Kürkçü
ses kalitesi nasıl basslar tizler mini video çekip link atabilirsin
Video işini yapabileceğimi sanmıyorum merak ediyorsanız enes özenden yada burak şolt tan incelemelerine bakabilirsin ses testide yapıyorlar.
Fiyatı için gayet yeterli başarılı ben bu fiyatta rakibi olduğunu sanmıyorum bence çökün.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,602
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bende var bu hoperlor baya iyi, komşular şikayet etti sesten dolayı beni en son kullandığımda

Juiclair0

80+ Silver
Bende ürün var varsa sorunuz alayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

16w ın hakkını sonuna kadar veriyor merakınız olmasın ben evde daha %50 üzerine çıkamadım.
bendede 20w var son ses dinliyorum :D

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Ben bu cihazı ilk çıktığında satın almıştım beklentilerinizi çok yüksek tutmayın derim odyofil kafasında takılmıyorsanız iş görür.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi çok iyi basları da gayet güzel, ev içi kullanım için ses düzeyi gerekenin çok üstünde
Eğer son ses dinlerseniz, (ev içinde yarı ses bile çok fazla, asla son ses gerekmez) müzik çalma süresi 3-4 saat maksimum , ancak yarı seste dinlerseniz uzun süre şarjı gidiyor, ancak ben hiç 13 saat kullanım süresine ulaşamadım.
Ürün güzel su geçirmiyor, ihtiyacı olan ya da almayı düşünenlere tavsiye ederim.
Cihazı aldığım zaman detaylıca tüm piyasayı araştırmıştım ve bu cihaz jbl'in 1000tl'lik modelleriyle karşılaştırılıyordu , şimdi durum nasıl bilmiyorum .
Ayrıca jak girişi ile bilgisayar, laptop gibi cihazlarınıza da bağlayıp kullanabilirsiniz, aynı anda cihazı şarja takarak devamlı hoparlör gibi kullanabilirsiniz.
Ayrıca üründen iki tane alarak , cihazları eşleyip stereo olarak kullanabilirsiniz.
anladıgım kadarıyla bilgisayar hoparlörü gibi kullanabiliyoruz yani bilgisayardan kulaklıksız birşeyler izleyebiliriz jagla.

Juiclair0

80+ Silver
Top Bottom