Neler Yeni

Xiaomi mi wifi ac 1200 mü tp link re305 mi tercih edilmeli

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren ak
Merhaba arkadaşlar şuan xiaomi 300mpbs mi wifi prosunu kullanıyorum fakat cok kopuyor 2 katlı ev olduğu için hiç memnun değilim yeni menzil dağıtıcı arayışındayım hangisini tavsiye edersiniz 1000tlye asus rt ac1200 router da bulunabiliyor. odada televizyona bağlı ethernet kablosu var onu dağıtıcıya bağlamayı düşünüyorum.

CannPolat

80+
Online oyunlar oynuyorsan Ethernet olmadan ne alırsan al aynı şey olmaya devam eder kablo çekebiliyorsan kablo çekmeni öneririm.
2 katlı ev ise mesh sistemleri daha iyi olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Online oyunlar oynuyorsan Ethernet olmadan ne alırsan al aynı şey olmaya devam eder kablo çekebiliyorsan kablo çekmeni öneririm.
Hocam dublex evde yaşıyorum modem üst katta alt katta ben oturuyorum telefondan çekmiyor onun için bi cihaz arayisindayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B07L44RHC2?tag=akakceprime-21&psc=1 mesh bunu buldum en uygun benim attığım ürünlere göre mesh daha mı sağlıklı olur benim attıklarım xiaomi tp linkin menzil genisleticileriydi

CannPolat

80+
Hocam dublex evde yaşıyorum modem üst katta alt katta ben oturuyorum telefondan çekmiyor onun için bi cihaz arayisindayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B07L44RHC2?tag=akakceprime-21&psc=1 mesh bunu buldum en uygun benim attığım ürünlere göre mesh daha mı sağlıklı olur benim attıklarım xiaomi tp linkin menzil genisleticileriydi
bunun 3 lüsü vardı bir tane onu öneren vardı ama dediğim gibi ne alırsan al sorun illa olucak.
Hiç sorun olmasın istiyorsan anca dediğim gibi kablo çekerek yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
eren ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya dediğim gibi ben alt kattayim masaüstü bilgisayarıma ethernet kablosu takılı zaten tek sıkıntım assagidayken telefondan İnternetin çekmemesi

Top Bottom