Arkadaşlar Merhabalar Odama Bilgisayarı kurcam fakat internetimin yavaş olmasını istemiyorum. Bu yüzden bir wifi alıcısı almak istiyorum deneyimleriniz nelerdir Mi wifi hakkında? Fiyatıda uygun geldi bana. Başka önerileriniz var mı bir de ?
Videolar da anlatıldığı gibi sinyal gücü iyi mi ve memnun musunuz ? Ertesi gün şoka gelicek almayı düşünüyorumdaBu pcye takılmıyor modemin çektiği alanı genişletiyor bizim evde kullanıyorum bir sorun varsa sorabilirsin.
Üstünde giriş var mı ona hiç dikkat etmedim öyle bir şey var ise alırımAyrıca bir USB Wifi adaptör alırsanız kullanabilirsiniz.
Evet 4+1 evin her yerinde çekiyor full ya da fullden bir eksik (evin en uç köşelerinde) kurulumunu en başta beceremedim sen de beceremezsen ülkeyi mainland china yao.Videolar da anlatıldığı gibi sinyal gücü iyi mi ve memnun musunuz ? Ertesi gün şoka gelicek almayı düşünüyorumda
Üstünde Pc ye takmak için herhangi bir bağlantı var mı peki wifi üzerinden bağlanıldığını biliyorum ama emin olmak istiyorumBu pcye takılmıyor modemin çektiği alanı genişletiyor bizim evde kullanıyorum bir sorun varsa sorabilirsin.
Anakartınız ne?Videolar da anlatıldığı gibi sinyal gücü iyi mi ve memnun musunuz ? Ertesi gün şoka gelicek almayı düşünüyorumda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üstünde giriş var mı ona hiç dikkat etmedim öyle bir şey var ise alırım
Hayır pcye wifi bağlamak için de 30-40 tllik ayrı bir aparat gerek tabi anakartınız üst seviyeyse gerek yok.Üstünde PC ye takmak için herhangi bir bağlantı var mı peki wifi üzerinden bağlanıldığını biliyorum ama emin olmak istiyorum
Anakartınız ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır pcye wifi bağlamak için de 30-40 tllik ayrı bir aparat gerek tabi anakartınız üst seviyeyse gerek yok.
Daha önce kullandın mı kanka bilgin var mı yani ürün hakkında bilgilendirirsin belki beni deDediğin cihaz wifi alıcısı değil sinyal arttırıcı diye biliyorum dostum. Bunu alabilirsin Wifi bağlantısı için;
Kullanıyorum ben şuan. Gayet güzel ürün. Telefonumun tek diş çektiği yerde ful çekiyor.Daha önce kullandın mı kanka bilgin var mı yani ürün hakkında bilgilendirirsin belki beni de
Bilgisayar içinde aynı şey olur umarım teşekkürler kankaKullanıyorum ben şuan. Gayet güzel ürün. Telefonumun tek diş çektiği yerde ful çekiyor.
Reis bana anlatırsan yarın alıyım ben onuEvet 4+1 evin her yerinde çekiyor full ya da fullden bir eksik (evin en uç köşelerinde) kurulumunu en başta beceremedim sen de beceremezsen ülkeyi mainland china yao.
Al bence çok ise yarıyor.Reis bana anlatırsan yarın alıyım ben onu