Neler Yeni

Xiaomi modellerinden hangisini önerirsiniz?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Selamlar. Bu hafta içinde iphone model telefonumu satacağım. Xiaomi öncelikli tercihim. Xiaomi modellerinden hangisini önerirsiniz? 2k TL yi geçmeyecek şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Dipnot: 2k yı geçmesin kriterimin sebebi telefoncularda yurtdışı kayıtlı olarak satılan xiaomi modelleri daha ucuz oluyor, bu şekilde almayı düşünüyorum.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 8 Pro alınabilir. Çakma IMEI atılmış RN 8 Pro'lar hemen hemen 1900 TL civarına satılabiliyor.
1650 Tl civarında note 8 prolar var telefoncularda en fazla 1700 TL. Note 8 pro, note 9, note 9s bu üçünden hangisi iyi tam olarak bilmiyorum kayıtsız olarak baktığımda hepsi birbirine yakın fiyattalar aslında.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
1650 TL civarında note 8 prolar var telefoncularda en fazla 1700 TL. Note 8 pro, note 9, note 9s bu üçünden hangisi iyi tam olarak bilmiyorum kayıtsız olarak baktığımda hepsi birbirine yakın fiyattalar aslında.
Redmi Note 9 Pro'da olabilir o fiyatlarda. Dükkandan dükkana fiyatlar değişebiliyor. Mümkünse Redmi Note 9 Pro öneririm.
Bu arada alıp resmi olarak kaydettireceksen kaydettirme ücretinin 1800 TL olduğunu belirtmek isterim.
Klon IMEI attıracağım diyorsan da bir tık riskli olduğunu belirtmek isterim.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Redmi Note 9 Pro'da olabilir o fiyatlarda. Dükkandan dükkana fiyatlar değişebiliyor. Mümkünse Redmi Note 9 Pro öneririm.
Bu arada alıp resmi olarak kaydettireceksen kaydettirme ücretinin 1800 TL olduğunu belirtmek isterim.
hocam risk nedir
eve baskın mı atıyorlar?

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ya imei olayını bir şekil çözerim evde iki tane eski android telefon var biri tt175 diğeri samsung note 3. Note 9 pro biraz pahalı olabilir sanırım çünkü şuanki telefonumu 1400 civarına satacağım. Benim için önemli olan kamera ve telefonun akıcılığı. Bu ikisi iyi olsa yeter zaten telefonda oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve internette gezme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada note 9 pro modeline baktım 1850 TL civarına var yurt dışından gelme. Sence note 8 pro mu note 9 pro mu? N8p de 6 ram var N9p de 4 orası biraz kafamı karıştırdı akıcılık konusunda.

Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Ya imei olayını bir şekil çözerim evde iki tane eski android telefon var biri tt175 diğeri samsung note 3. Note 9 pro biraz pahalı olabilir sanırım çünkü şuanki telefonumu 1400 civarına satacağım. Benim için önemli olan kamera ve telefonun akıcılığı. Bu ikisi iyi olsa yeter zaten telefonda oyun oynamıyorum sadece sosyal medya ve internette gezme.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada note 9 pro modeline baktım 1850 TL civarına var yurt dışından gelme. Sence note 8 pro mu note 9 pro mu? N8p de 6 ram var N9p de 4 orası biraz kafamı karıştırdı akıcılık konusunda.
Oyun oynamayacağına göre 6 GB rame ihtiyaç yok. Redmi Note 9 Pro daha iyi olur.
Redmi Note 9 Pro daha güncel bir telefon, en basitinden çok daha iyi bir bataryaya sahip.
Kamera karşılaştırmalarına YouTube'dan bakabilirsin.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Oyun oynamayacağına göre 6 GB rame ihtiyaç yok. Redmi Note 9 Pro daha iyi olur.
Redmi Note 9 Pro daha güncel bir telefon, en basitinden çok daha iyi bir bataryaya sahip.
Kamera karşılaştırmalarına YouTube'dan bakabilirsin.
Kamera olarak note 9 pro nesneleri daha net çekiyor deniliyor ama note 8 pro renkleri daha canlı gösteriyormuş. Arada 500 mah lık pil farkı var. Ama ön kamerada da note 8 pro daha iyi. Epey’den karşılaştırdım az önce note 9 pro biraz daha iyi gözükmesine rağmen note 8 pro daha yüksek puan almış. Birde note 8 pro da su ve toza karşı dayanıklılık var ama note 9 pro da yok. Yani öyle iki telefon ki bir özellikte note 8 pro da var note 9 pro da yok, başka bir özellik de note 9 pro da var 8 pro da yok. Cidden kafam karıştı.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
Kamera olarak note 9 pro nesneleri daha net çekiyor deniliyor ama note 8 pro renkleri daha canlı gösteriyormuş. Arada 500 mah lık pil farkı var. Ama ön kamerada da note 8 pro daha iyi. Epey’den karşılaştırdım az önce note 9 pro biraz daha iyi gözükmesine rağmen note 8 pro daha yüksek puan almış. Birde note 8 pro da su ve toza karşı dayanıklılık var ama note 9 pro da yok. Yani öyle iki telefon ki bir özellikte note 8 pro da var note 9 pro da yok, başka bir özellik de note 9 pro da var 8 pro da yok. Cidden kafam karıştı.
Bataryadaki 500 mAh'lık büyüme sana az gelmesin, bu aslında ciddi bir miktar.
Önemli olan tek şey batarya değil, RN 9 Pro'nun işlemcisi 8 nm, RN 8 Pro'nun işlemcisi ise 12 nm.
Arada 4 nm'lik bir fark var, bu da gözüne az gelebilir ancak kesinlikle ciddi var.
Şu bilgiyi de ekleyeyim, nm düştükçe işlemci daha az ısınır ve daha az güç tüketir.
Kamera olayı ve diğer özellikler senin kararına kalmış, ben olsam kesinlikle Redmi Note 9 Pro alırdım.

• Beğen

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dipnot: 2k yı geçmesin kriterimin sebebi telefoncularda yurtdışı kayıtlı olarak satılan xiaomi modelleri daha ucuz oluyor, bu şekilde almayı düşünüyorum.
Evet daha ucuz oluyor çünkü kaçak, illegal yollarla ülkeye giriyor.
Genelde Irak üzerinden tırlarla geliyor, vergi ödemediğin için ucuz oluyor.
He bir de kullanılabilmesi için Note 9'a 3310 IMEI'isi atıyorlar, nur topu gibi bir kaçağın oluyor.

• Beğen

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Evet daha ucuz oluyor çünkü kaçak, illegal yollarla ülkeye giriyor.
Genelde Irak üzerinden tırlarla geliyor, vergi ödemediğin için ucuz oluyor.
He bir de kullanılabilmesi için Note 9'a 3310 IMEI'isi atıyorlar, nur topu gibi bir kaçağın oluyor.
Valla yapacak bir şey yok ülke ekonomisi belli şuanda hiçbir teknolojik ürün şuanki fiyatını haketmiyor bana göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,473
Üyeler
163,662
Son üye
cancan21
Top Bottom