Neler Yeni

Xiaomi Note 10pro vs note 10s

Xaqu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emrecan bozdemir
Instagram
emr.bzdmr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198394483375/
Discord
Emre*Xaqu#5042
Bütçe
7000
Merhabalar. Yeni telefon alacağım ama arada kaldım. Aklımda iki telefon var biri Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB diğeri Xiaomi Redmi Note 10s 128 GB. Arada 1.5k ya yakın fiyat farkı var sizce hangisini almak daha mantıklı. Not :Sürekli telefon değiştiren biri değilim. Tek seferlik alayım kafam rahat etsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Merhabalar. Yeni telefon alacağım ama arada kaldım. Aklımda iki telefon var biri Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB diğeri Xiaomi Redmi Note 10s 128 GB. Arada 1.5k ya yakın fiyat farkı var sizce hangisini almak daha mantıklı. Not :Sürekli telefon değiştiren biri değilim. Tek seferlik alayım kafam rahat etsin.

O zaman kesin pro al ama farklı telefonlara da yöneltebilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Xaqu

Mahir Ertuğrul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,066
İsim
Mahir Ertuğrul
Bende note 10s var almadan önce sana şunları söyleyeyim
1.si ön kamerayı açıp kendinize baktığınızda ekranda bulanık bir şekilde görüyorsunuz ama fotoğrafı çekip açtıktan sonra net bir şekilde gözüküyor ön izlemesinde sıkıntı var. Bu sıkıntı her kamera uygulamasında aynı GCAM i de kurdum diğer uygulamaları da kurdum sorun düzelmedi. Muhtemelen yazılımsal bir sorun ileride güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum.
2.si Whatsapp üzerinden görüntülü konuşurken 1.sinde de dediğim gibi önizlemesinde sıkıntı olduğundan dolayı karşı tarafa görüntü bulanık gidiyor ve düşük ışıkta nedenini tam olarak bilmediğim şekilde wp de ki görüntünün çerçevesinde mavi ışık hüzmesi oluyor. Bu sorun da sanırsam ön kamera lensinin etrafına gereksiz yere konulan parlak çerçevenin ışığı lense yansıtması olarak düşünüyorum.
3.sü ses düzeyi en düşükteyken bile bence fazla ses çıkartıyor güncellemeyle düzelebilecek bir şey mi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
4.sü stereo hoparlöre sahip bir telefon ama şarj kısmında olan hoparlörden üsttekine göre biraz daha fazla ses çıkıyor. Ama ses kalitesi kesinlikle çok iyi.
5.si telefonda birisiyle görüşürken ahizeden gelen ses diğer kişiler tarafından duyulabiliyor dışarıya bir tık fazla ses veriyor.
ben bu gibi sorunları gözlemledim eğer bu telefonu kullananlar varsa bana da hak verecektir ama ben bir tek kamera ön izlemesinin bulanık gözükmesinden dertliyim bunu yazılımla düzeltirlerse on numara bir telefon gerçekten.

• Beğen
Reaksiyonlar: Xaqu

Xaqu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emrecan bozdemir
Instagram
emr.bzdmr
Steam
Discord
Emre*Xaqu#5042
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman kesin pro al ama farklı telefonlara da yöneltebilirsiniz.
bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka telefon var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.si ön kamerayı açıp kendinize baktığınızda ekranda bulanık bir şekilde görüyorsunuz ama fotoğrafı çekip açtıktan sonra net bir şekilde gözüküyor ön izlemesinde sıkıntı var. Bu sıkıntı her kamera uygulamasında aynı GCAM i de kurdum diğer uygulamaları da kurdum sorun düzelmedi. Muhtemelen yazılımsal bir sorun ileride güncellemeyle düzeleceğini düşünüyorum.
2.si Whatsapp üzerinden görüntülü konuşurken 1.sinde de dediğim gibi önizlemesinde sıkıntı olduğundan dolayı karşı tarafa görüntü bulanık gidiyor ve düşük ışıkta nedenini tam olarak bilmediğim şekilde wp de ki görüntünün çerçevesinde mavi ışık hüzmesi oluyor. Bu sorun da sanırsam ön kamera lensinin etrafına gereksiz yere konulan parlak çerçevenin ışığı lense yansıtması olarak düşünüyorum.
3.sü ses düzeyi en düşükteyken bile bence fazla ses çıkartıyor güncellemeyle düzelebilecek bir şey mi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
4.sü stereo hoparlöre sahip bir telefon ama şarj kısmında olan hoparlörden üsttekine göre biraz daha fazla ses çıkıyor. Ama ses kalitesi kesinlikle çok iyi.
5.si telefonda birisiyle görüşürken ahizeden gelen ses diğer kişiler tarafından duyulabiliyor dışarıya bir tık fazla ses veriyor.
ben bu gibi sorunları gözlemledim eğer bu telefonu kullananlar varsa bana da hak verecektir ama ben bir tek kamera ön izlemesinin bulanık gözükmesinden dertliyim bunu yazılımla düzeltirlerse on numara bir telefon gerçekten.
uzun açıklamanız için çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzun açıklamanız için çok teşekkür ederim

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Eğer ekran ve kamera konusuna çok takılan birisi değilsen poco x3 GT almanı tavsiye ederim (kamerası poco x3 proya göre bir tık daha iyi)

Hemde tam bütçene uygun.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka telefon var mı ?
A72'e baktınız mı hocam?
İşlemci bir tık düşük kalıyor fakat kamera önemli ise daha iyi olduğunu duymuştum. Ve birde snapdragonlu S20 Fe var ona da bakmanızı öneririm.

Xaqu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emrecan bozdemir
Instagram
emr.bzdmr
Steam
Discord
Emre*Xaqu#5042
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ekran ve kamera konusuna çok takılan birisi değilsen poco x3 GT almanı tavsiye ederim (kamerası poco x3 proya göre bir tık daha iyi)

Hemde tam bütçene uygun.
kamera ve ekrana çok önem veririm

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Dediğim telefonun kamerası ve ekranı orta düzey. Kamera yanlış bilmiyorsam Sony sensörü var (biraz eski galiba) ekran IPS LCD

Ekranı gün ışığında çok sorun çıkartmadı ışık konusunda. Tazeleme oranı 120hz gayette iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Caner Kuşçu
neden xiaomi bence samsung a52 de güzel bir tercih olabilir veya m52
ben xiaomi kullancısıyım ama almanızı önermem illa xiaomi olsun diyorsanız redmi serisinde hep pro iyidir

Xaqu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emrecan bozdemir
Instagram
emr.bzdmr
Steam
Discord
Emre*Xaqu#5042
neden xiaomi bence samsung a52 de güzel bir tercih olabilir veya m52
ben xiaomi kullancısıyım ama almanızı önermem illa xiaomi olsun diyorsanız redmi serisinde hep pro iyidir
xiaomi genel olarak çok kullanılan bi telefon modeli, şuan zaten kendim samsung A8 2016 kullanıyorum. Önereni çok, özellikleri genel olarak çok iyi

Top Bottom