Fsburak
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 377
ikisi arasında kaldım arkadaşlarım kameramın 11s de daha iyi olduğunu söylediler ama değer mi arasında çok fark var mı bilmiyorum hangisini almak daha mantıklıdır
İkiside alınmaz Helio G95 SoC li redmi note 10S sahibiyim xiaomiye mümkün olabildiğince bulaşma derim hele hele helio SoC li lerine SD olanlar bir nebze alınabilir
ikisi arasında kaldım arkadaşlarım kameramın 11s de daha iyi olduğunu söylediler ama değer mi arasında çok fark var mı bilmiyorum hangisini almak daha mantıklıdır
bende de 10s vardı çok güzel işimi görüyordu telefonla konuşmak dışında telefonla işim olmaz bazen fotoğraf çekiyorum o kadar ikisinden birinin çok üzüceğini düşünmüyorum ama kararsızım şu anİkiside alınmaz Helio G95 SoC li redmi note 10S sahibiyim xiaomiye mümkün olabildiğince bulaşma derim hele hele helio SoC li lerine SD olanlar bir nebze alınabilir
Ben telefonla konuşmaktan fazlasını yapıyorum, amin ol biraz daha şey yapsan işini görmez Bu helio işlemcili giriş seviye remiler harbi çok rezil cihazlar. Bende de G95 REDMİ NOTE 10S kullanıyorum.bende de 10s vardı çok güzel işimi görüyordu telefonla konuşmak dışında telefonla işim olmaz bazen fotoğraf çekiyorum o kadar ikisinden birinin çok üzüceğini düşünmüyorum ama kararsızım şu an
Kamerada eh işte beklediğimden kötü değil beklediğim kadarda iyi değildi aldığımda bile 2 sene oluyor nerdeyse telefonla konuşmanın yanında sosyal mecralardada fazlaca takılıyorumbende de 10s vardı çok güzel işimi görüyordu telefonla konuşmak dışında telefonla işim olmaz bazen fotoğraf çekiyorum o kadar ikisinden birinin çok üzüceğini düşünmüyorum ama kararsızım şu an