note 11s mi 12 mi alınır

İkisini de önermem ama aralarında 11s daha performanslı ve daha özellikli. G96 var 11s'te. Daha güçlü redmi 12'deki g88'den. Ek olarak 33 watt hızlı şarj var ama ikisini de almanızı önermiyorum. Ek olarak bu saatten sonra helio g serisinden herhangi bir soc alınmaz.

İkiside alınmaz Helio G95 SoC li redmi note 10S sahibiyim xiaomiye mümkün olabildiğince bulaşma derim hele hele helio SoC li lerine SD olanlar bir nebze alınabilir
bende de 10s vardı çok güzel işimi görüyordu telefonla konuşmak dışında telefonla işim olmaz bazen fotoğraf çekiyorum o kadar ikisinden birinin çok üzüceğini düşünmüyorum ama kararsızım şu an

bende de 10s vardı çok güzel işimi görüyordu telefonla konuşmak dışında telefonla işim olmaz bazen fotoğraf çekiyorum o kadar ikisinden birinin çok üzüceğini düşünmüyorum ama kararsızım şu an
Ben telefonla konuşmaktan fazlasını yapıyorum, amin ol biraz daha şey yapsan işini görmez Bu helio işlemcili giriş seviye remiler harbi çok rezil cihazlar. Bende de G95 REDMİ NOTE 10S kullanıyorum.
Post automatically merged:

Şahsen A24 tavsiye ederim.

Kamerada eh işte beklediğimden kötü değil beklediğim kadarda iyi değildi aldığımda bile 2 sene oluyor nerdeyse telefonla konuşmanın yanında sosyal mecralardada fazlaca takılıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,026
Üyeler
190,851
Son üye
EmirAydın41
Geri