Neler Yeni

xiaomi note 6 pro telefonum açılmıyor

emirfurkan1907

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
544
beyler xiaomi note 6 pro telefonum var ekrana mi yazısı geliyor ardından kapanıyor telefon ne yapmam gerek? şarja taktıgımdada aynısı oluyo başlatmıyor telefon kendini

1-bataryası cortlamış olabilir
2-yazılım atılması gerekebilir (rom ile kurtarılabilir yani yeniden kurulum vs yapılcak)
3-çoğu kişi anakart gitmiş diyebilir,Evet olma ihtimali var ama çok düşük.

1-bataryası cortlamış olabilir
2-yazılım atılması gerekebilir (rom ile kurtarılabilir yani yeniden kurulum vs yapılcak)
3-çoğu kişi anakart gitmiş diyebilir,Evet olma ihtimali var ama çok düşük.
selam kanka eğer batarya cortlamıs olsa boot menüsüne girer miydi

Girip mantıken işlem yaptırmaması lazım. Çünkü buna benzer bir sorun başıma gelmişti. Seninki çok yüksek ıhtımal ROM atılıp kurtarılma ihtimali var.
kanka telefoncuya götürdüm anakart arızası var dedi telefon suan hic acılmıyo önceden bi mi yazısı geliyodu

anakart gitmişse hiçyaptırma bence direk ikinci el bi telefon al aynı fiyetlara yakın bir şey olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

azcık araştırmanın sonucunda yaklaşık 600tl falan tutuyor senin işlem ben olsam bi sarı siteye girerdim

anakart gitmişse hiçyaptırma bence direk ikinci el bi telefon al aynı fiyetlara yakın bir şey olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

azcık araştırmanın sonucunda yaklaşık 600tl falan tutuyor senin işlem ben olsam bi sarı siteye girerdim
telefoncu bi abi var o ayarlamaya calıscam dedı anakart bilmom bakalim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,035
Üyeler
173,294
Son üye
PATATEEES
Geri