Neler Yeni

Xiaomi Note 9S Birden Takılmalar Oldu

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Xiaomi Note 9S telefonumda güncelleme veya herhangi bir şey yapmadım ama takılmalar başladı face de video izlerken bile sanki net yavaşmış gibi saniye saniye takılarak ilerliyor küçük oyunlarda bile kasıyor yeniden başlattım ram önbellek temizleme filn yaptım ama düzelmedi. Nasıl düzeltilebilir acaba

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Telefonunuz yazılım güncelleme yapmış olabilir ve şuan güncelleme arkaplanda işlemcinizi yoruyor olabilir, bizzat bu durumla karşılaştım.
En fazla 1-2 güne geçmesi gerek.
Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir büyük ihtimal.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuz yazılım güncelleme yapmış olabilir ve şuan güncelleme arkaplanda işlemcinizi yoruyor olabilir, bizzat bu durumla karşılaştım.
En fazla 1-2 güne geçmesi gerek.
Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir büyük ihtimal.
Mi 12 güncellemesi geldi hocam da ben bilerek yapmıyorum kasma filan olmasın diye arka planda o inmiyor yani teşekkür ederim cevabın için

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Güncellenmediği için de kasıtlı olarak yapıyor olabilir, önerim her zaman güncel kalın.
NOTE 9S yavaşlayacak bir durumda değil şuan.

Mi 12 güncellemesi geldi hocam da ben bilerek yapmıyorum kasma filan olmasın diye arka planda o inmiyor yani teşekkür ederim cevabın için

Excator23cm

80+ Gold
mi 12 yükle hocam büyük ihtimal o yüzdendir eğer sorun devam ederse hallederiz

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellenmediği için de kasıtlı olarak yapıyor olabilir, önerim her zaman güncel kalın.
NOTE 9S yavaşlayacak bir durumda değil şuan.
Benimde aklıma geldi valla güncelleme yapmadım diye eski sürümlere bilerek bişeymi yaptılar diye. Biraz daha beklimde olmadı güncellicez artık düzelmezse.
Mesaj otomatik birleştirildi:

mi 12 yükle hocam büyük ihtimal o yüzdendir eğer sorun devam ederse hallederiz
Kasma filan oluyor diyorlar 12 de öyle bi sıkıntı olursa 11 e dönmek için benim bişey yapmam lazımmı güncellemeden önce bi yedek gibi bişey almak gerekirmi geri dönmek için hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,933
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom