Neler Yeni

Xiaomi orijinal şarj adaptörü (10W) ısınma sorunu

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Arkadaşlar iyi bayramlar herkese, Redmi 12C cihazımı şarj etmek için kutudan çıkan orijinal şarj adaptörü ve kablosunu kullanıyorum. Ancak bir sorun var, adaptör telefonu şarj ederken baya bi ısınıyor. Elimle dokununca elim yanmıyor ama baya ısınıyor, bu bi sorun teşkil eder mi?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Arkadaşlar iyi bayramlar herkese, Redmi 12C cihazımı şarj etmek için kutudan çıkan orijinal şarj adaptörü ve kablosunu kullanıyorum. Ancak bir sorun var, adaptör telefonu şarj ederken baya bi ısınıyor. Elimle dokununca elim yanmıyor ama baya ısınıyor, bu bi sorun teşkil eder mi?
Adaptörün ısınması normal transformatör kullanılıyor ama 10watt için dediğin kadar ısınmaması lazım

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adaptörün ısınması normal transformatör kullanılıyor ama 10watt için dediğin kadar ısınmaması lazım
Evet hocam ısınmasının normal olduğunu biliyorum, ancak dediğiniz gibi 10w için fazla geldi ayrıca Rize'de oturuyorum ve sıcak bir odada şarj ediyorum.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Gayet normal hocam. Hatta 10W daha bile çok ısınabilir.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alperen Avcı
Anladım hocam, rahatlama geldi valla çok sağolun :) iyi bayramlar, iyi forumlar
Hocam geç cevap veriyorum yeni rastaldım.Aynı cihazı bende kullanıyorum 10 watt adaptör aşırı fazla ısınıyor ki 12C kullanan arkadaşlarımdada kutu içerisinden çıkan adaptör fazla ısınıyor.Bende eskiden bi note 8 prom vardı şarj aletini vermemiştim 18 watt orjinal adaptör o adaptör çok az ısınıyor ve şarjı daha iyi dayanıyor 18 watt bu cihazı rahatlatıyor.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hocam geç cevap veriyorum yeni rastaldım.Aynı cihazı bende kullanıyorum 10 watt adaptör aşırı fazla ısınıyor ki 12C kullanan arkadaşlarımdada kutu içerisinden çıkan adaptör fazla ısınıyor.Bende eskiden bi note 8 prom vardı şarj aletini vermemiştim 18 watt orjinal adaptör o adaptör çok az ısınıyor ve şarjı daha iyi dayanıyor 18 watt bu cihazı rahatlatıyor.
Anladım hocam muhtemelen tüm adaptör ler böyle

Top Bottom