Neler Yeni

xiaomi red mi not 8 ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Yazgan
xiaomi red miş not 8 almayı düşünüyorum peşin alma durumum yok internette ise taksitle tek bir sitede var ondada 100 tl nin üstünde vade koyuyor
BAYİLERDE FİYATLAR NE DURUMDA YADA FİYAT FARKI NEDİR LÜTFEN YAZARSANIZ SEVİNİRİM ÖZELLİKLE ŞU DOLARIN ARTMASINDAN DOLAYI FİYATLAR 250 300 TL ARTTI
NOT : 64 GB ALACAGIM !

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Bayi fiyatlari internetiki ile ayni olacagini dusunuyorum teknosa sayfasina bakabilirsin

AsaMuro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Taha Mert Albayrak
xiaomi red miş not 8 almayı düşünüyorum peşin alma durumum yok internette ise taksitle tek bir sitede var ondada 100 TL nin üstünde vade koyuyor
BAYİLERDE FİYATLAR NE DURUMDA YADA FİYAT FARKI NEDİR LÜTFEN YAZARSANIZ SEVİNİRİM ÖZELLİKLE ŞU DOLARIN ARTMASINDAN DOLAYI FİYATLAR 250 300 TL ARTTI
NOT : 64 GB ALACAGIM !
2. el sitelerine bakabilirsin 1.5k TL'ye letgoda bulmuştum ben temizdi

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Ben yılbaşında almıştım 32 gb aldım. Gayet kullanışlı efsane bir telefon diğer büyük markalara para vermeye değmez. Tek sorunu arada bir hat kesintisi oluyo konuşurken sesin kesiliyo, o da anladığım kadarıyla başka kişilerde de oluyo kronik bir sorun sanırım. Onun haricinde öyle efsane ki "Oyun Modu" bile var sen düşün gerisini. Gittigidiyora bak derim piyasa fiyatı 1.800 TL (Teknosa ve Vatanda) iken ben Gittigidiyordan 1500' e almıştım. Türkiye garantili aldım hem de hiçbir farkı olmuyor gidip de 300 tl fazla para verme. Hem de 3 taksitte aldım. Araştırmanı tavsiye ederim. Bazı kredi kartlarına 4, 5 taksit seçeneği sunuyorlar. Ben vade farksız taksitli aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yılbaşında almıştım 32 gb aldım. Gayet kullanışlı efsane bir telefon diğer büyük markalara para vermeye değmez. Tek sorunu arada bir hat kesintisi oluyo konuşurken sesin kesiliyo, o da anladığım kadarıyla başka kişilerde de oluyo kronik bir sorun sanırım. Onun haricinde öyle efsane ki "Oyun Modu" bile var sen düşün gerisini. Gittigidiyora bak derim piyasa fiyatı 1.800 TL (Teknosa ve Vatanda) iken ben Gittigidiyordan 1500' e almıştım. Türkiye garantili aldım hem de hiçbir farkı olmuyor gidip de 300 TL fazla para verme. Hem de 3 taksitte aldım. Araştırmanı tavsiye ederim. Bazı kredi kartlarına 4, 5 taksit seçeneği sunuyorlar. Ben vade farksız taksitli aldım.
32 gb ı oldugunu bilmiyordum ayrıyeten ben zaten 64 alacagım ama baktıgım siterin hepsi tek çekim yada her taksit seçeneginde vade olduguydu şimdi gittigidiyoru kontrol edecegim!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bayi fiyatlari internetiki ile ayni olacagini dusunuyorum teknosa sayfasina bakabilirsin
2.199 tl teknosa sitesinde intertette 1900 civarı

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ülkenin yeni bitki örtüsü Red Mi Note 8. Gayet güzel F/P telefon :)

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Realme 5i var Evkurda 1390 tl. Aradaki farka değmez kesinlikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Yusuf Yurdakul
bende var telefon çok iyi ama istersen 32 gb al sonra ek olarak hafıza kartı alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,922
Son üye
ersever.
Top Bottom