İyidir ama illa iphone mu bütçe? Yoksa evde varmı?Anneme doğum günü hediyesi olarak iphone 7 aldık ama alışamadı ve mi8'e geçti tekrar. Sizce iPhone 7 nasıldır benim şu Anki telefondan iyi midir geçmeli miyim?
Not: Xiaomi redmi 5 plus'dan memnun da değilim.
Geçmen iyi olur iyi telefon.Evde var. Annem kullanamadı eski telefonu mi8'e geçti. iPhone 7 boş boş duruyor şu anda. Aslında benim mi8'e geçme planım vardı ama olmadı.
spotify veya apple music kullanmak zorundasın diye bir şey app storedada müzik programları var iplay vs.Bu müzik işi nasıl oluyor? Paralıymış sanırım.
+spotify veya apple music kullanmak zorundasın diye bir şey yok app storedada müzik programları var iplay vs.
bende iphone 7 kullanıyom foxfm diye bir uygulama var ondan müzik dinliyom arasıra uygulama açıkken reklam giriyo o kadar tamamen belesBu müzik işi nasıl oluyor? Paralıymış sanırım.
bende iphone 7 kullanıyom foxfm diye bir uygulama var ondan müzik dinliyom arasıra uygulama açıkken reklam giriyo o kadar tamamen beles
iphone 7 eski bir cihaz günümüze kıyasla eğer elinizdeki cihaz temizse işinizi görür ama kullanılmışsa sizi çok fazla idare edeceğini zannetmiyorumPeki memnun musunuz hocam? Cihaz daha yeni, sizce memnun kalır mıyım Android'den geçen biri olarak.
iphone 7 eski bir cihaz günümüze kıyasla eğer elinizdeki cihaz temizse işinizi görür ama kullanılmışsa sizi çok fazla idare edeceğini zannetmiyorum
güncelleme gelmiyorsa geçmenizi asla tavsiye etmem 1 1.5 yıla arasında kasmalar donmalardan kaynaklı telefon bile zor açılacaktır.Hiç memnun değilim. Bazen ekranı donuyor ve ekranın bir kısmı hafif bir şekilde çerçeveden ayrıldı. Destek de kesildi Galiba, 1.5 yıldır güncelleme falanda gelmiyor.