pardon mesajınızı yanlış anladım kusura bakmayın o zaman şöyle diyim güncelleme gelmeyen telefonun ömrü kısadır o yüzden iphone7 geçmenizi öneririmRedmi 5 plusa güncelleme gelmiyor hocam iphona değil.
knka pubg filan oynuyosan hdr açıyo kare hızı yüksek oluyo en fazla ama kaıcı ya alırsan kare hızı çok yüksek oluyo ben önceden gm8 kullanıyodum androidle arasında sşırı fark hız konusunda uygulama açılıs konusunda 5 yıllık bir telefona göre çok iyi bu sene çıkmıs fiyatına göre olan android telefonlarla kapışır 5 yıllık olmasına rağmen kullan farkı anlarsın zatenPeki memnun musunuz hocam? Cihaz daha yeni, sizce memnun kalır mıyım Android'den geçen biri olarak.
knka PUBG filan oynuyosan hdr açıyo kare hızı yüksek oluyo en fazla ama kaıcı ya alırsan kare hızı çok yüksek oluyo ben önceden gm8 kullanıyodum androidle arasında sşırı fark hız konusunda uygulama açılıs konusunda 5 yıllık bir telefona göre çok iyi bu sene çıkmıs fiyatına göre olan android telefonlarla kapışır 5 yıllık olmasına rağmen kullan farkı anlarsın zaten
kamerası iyi ama gece o kadar iyi değil şuanki telefonlara göre kötü ama iş görür fotoyu ben çektim az önce çokda kötü değilmişÇok fazla PUBG oynamıyorum. Kamera performansı nasıl hocam? Gece çekimi iyi midir?