Neler Yeni

Xiaomi redmi 5 plus'dan iphone 7'ye geçilir mi?

Techno08

80+ Gold
güncelleme gelmiyorsa geçmenizi asla tavsiye etmem 1 1.5 yıla arasında kasmalar donmalardan kaynaklı telefon bile zor açılacaktır.

Redmi 5 plusa güncelleme gelmiyor hocam iphona değil.

berkemelmaas

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Redmi 5 plusa güncelleme gelmiyor hocam iphona değil.
pardon mesajınızı yanlış anladım kusura bakmayın o zaman şöyle diyim güncelleme gelmeyen telefonun ömrü kısadır o yüzden iphone7 geçmenizi öneririm

Techno08

80+ Gold
pardon mesajınızı yanlış anladım kusura bakmayın o zaman şöyle diyim güncelleme gelmeyen telefonun ömrü kısadır o yüzden iphone7 geçmenizi öneririm

Anladım hocam, teşekkürler 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Enver ömer
Peki memnun musunuz hocam? Cihaz daha yeni, sizce memnun kalır mıyım Android'den geçen biri olarak.
knka pubg filan oynuyosan hdr açıyo kare hızı yüksek oluyo en fazla ama kaıcı ya alırsan kare hızı çok yüksek oluyo ben önceden gm8 kullanıyodum androidle arasında sşırı fark hız konusunda uygulama açılıs konusunda 5 yıllık bir telefona göre çok iyi bu sene çıkmıs fiyatına göre olan android telefonlarla kapışır 5 yıllık olmasına rağmen kullan farkı anlarsın zaten

Techno08

80+ Gold
knka PUBG filan oynuyosan hdr açıyo kare hızı yüksek oluyo en fazla ama kaıcı ya alırsan kare hızı çok yüksek oluyo ben önceden gm8 kullanıyodum androidle arasında sşırı fark hız konusunda uygulama açılıs konusunda 5 yıllık bir telefona göre çok iyi bu sene çıkmıs fiyatına göre olan android telefonlarla kapışır 5 yıllık olmasına rağmen kullan farkı anlarsın zaten

Çok fazla pubg oynamıyorum. Kamera performansı nasıl hocam? Gece çekimi iyi midir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Enver ömer
Çok fazla PUBG oynamıyorum. Kamera performansı nasıl hocam? Gece çekimi iyi midir?
kamerası iyi ama gece o kadar iyi değil şuanki telefonlara göre kötü ama iş görür fotoyu ben çektim az önce çokda kötü değilmiş

Ekler

• IMG_1495.JPG
    IMG_1495.JPG
    1.4 MB · Hit: 33

Techno08

80+ Gold
kamerası iyi ama gece o kadar iyi değil şuanki telefonlara göre kötü ama iş görür fotoyu ben çektim az önce çokda kötü değilmiş

Yine benimkinden iyi hocam. Geçtim zaten, memnunum şu anda.

Bu arada @Siri ile iş yapmaktan memnun oldum 😂

Top Bottom