Akiran
80+ Silver
- Bütçe
- 2500
Günlük kullanım için bu bütçede alınabilecek en iyi telefon mudur?
2019 yılından beri çıkan tüm cihazlar 4yıl güncelleme alacak.
Bencede M12 alınmalı.2019 yılından beri çıkan tüm cihazlar 4yıl güncelleme alacak.
@BaşaramadıkAbiSamsung, Telefonlarında 4 Yıl Güncelleme Desteği Sunacak! | Donanim Arşivi
Koreli teknoloji devi Samsung, Android işletim sisteminin en büyük sorunlarından güncelleme desteği ile ilgili radikal kararlar almayı sürdürüyor. Bu konudakidonanimarsivi.com
Günlük kullanım için bu bütçede alınabilecek en iyi telefon mudur?
şunu bir araştırmanızı öneririm birçok olumlu yorum almıştım
2019 yılından beri çıkan tüm cihazlar 4yıl güncelleme alacak.
@BaşaramadıkAbiSamsung, Telefonlarında 4 Yıl Güncelleme Desteği Sunacak! | Donanim Arşivi
Koreli teknoloji devi Samsung, Android işletim sisteminin en büyük sorunlarından güncelleme desteği ile ilgili radikal kararlar almayı sürdürüyor. Bu konudakidonanimarsivi.com
Bencede M12 alınmalı.
Teşekkür ederim fakat MediaMarkt'ın zorunlu olduğu göz önüne alındığında Redmi 9C alınmaz mı?Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Redmi 9c alacağına redmi 9 al. redmi 9c 2gb ram.Teşekkür ederim fakat MediaMarkt'ın zorunlu olduğu göz önüne alındığında Redmi 9C alınmaz mı?
fiyatına göre özellikleri kötü kanka, mediamarkt neden zorunlu ki güvenilirlik açısından mı ?Teşekkür ederim fakat MediaMarkt'ın zorunlu olduğu göz önüne alındığında Redmi 9C alınmaz mı?
Turkcell olmaz mı?Bu nasıldır?
Babama alacağım, internetten istemiyor.
Olabilir.Turkcell olmaz mı?
Samsung Galaxy M12 4GB Ram 64GB
Samsung Galaxy M12 4GB Ram 64GB özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr