Neler Yeni

Xiaomi redmi note 8 droid cam yapsak nasıl olur

sefa.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
osman kaleli
Arkadaşlar redmi note 8im var webcam almak yerine onu droid cam olarak kullansam nasıl olur???

sefa.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
osman kaleli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Az önce denedim, çok güzel oluyor.
Görüntü kalitesi kötü değil ve gecikme çok az.
Cihazım Redmi Note 7.
Droid cam ilkkez duydum netten araştırdım biraz ayrıntılı bilgi verirmisin rrica etsem?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Droid cam ilkkez duydum netten araştırdım biraz ayrıntılı bilgi verirmisin rrica etsem?
Telefonum kamerasi 4 tane
64 + 12 + 8 + sonuncuyu hatirlamiyorum

Telefonum kamerasi 4 tane
64 + 18 + 6 + sonuncuyu hatirlamiyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hem bilgisayara hem de telefona yüklemen gerekiyor.
Telefonda Google Play'e girip indirebilirsin. Bilgisayarda ise ben bu linki kullandım. (DroidCam)
İki tarafa da indirdikten sonra hem bilgisayarda hem de telefonda uygulamayı aç.
Son olarak telefondaki uygulamada en üstteki "Wifi IP" adresini bilgisayardaki "Device IP" kısmına yazıyorsun ve bilgisayara bağlanıyor.
Zoom'a girdiğinde büyük ihtimalle görüntün gelmez. Zoom üzerinde sol alttaki kamera butonuna tıklayıp DroidCam Sourca 2 seçeneğine tıkla.

sefa.can

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
osman kaleli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hem bilgisayara hem de telefona yüklemen gerekiyor.
Telefonda Google Play'e girip indirebilirsin. Bilgisayarda ise ben bu linki kullandım. (DroidCam)
İki tarafa da indirdikten sonra hem bilgisayarda hem de telefonda uygulamayı aç.
Son olarak telefondaki uygulamada en üstteki "Wifi IP" adresini bilgisayardaki "Device IP" kısmına yazıyorsun ve bilgisayara bağlanıyor.
Zoom'a girdiğinde büyük ihtimalle görüntün gelmez. Zoom üzerinde sol alttaki kamera butonuna tıklayıp DroidCam Sourca 2 seçeneğine tıkla.
Tesekkurler kardeşim :)

Top Bottom