Neler Yeni

Öneri Xiaomi Redmi Note 9 Pro'yu önerir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Asdas Famanas
Kuzenime telefon bakıyoruz, o A70 falan düşünüyordu ben de Xiaomi Redmi Note 9 Pro'yu önerdim ama bazı yorumlar çok zıt.
Kullananlar ya da kullanan yakını olanlar bilgi verirse sevinirim. Kullanmayanlar da cihazı değerlendirirse çok teşekkür ederim.
Kamera ön planda en fazla 3000 TL bandında önerir mısınız bu telefonu ? Başka öneriniz varsa beklerim.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Telefon kötü değil, alınabilir. İncelemelerini izleyebilirsiniz.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kuzenime telefon bakıyoruz, o A70 falan düşünüyordu ben de Xiaomi Redmi Note 9 Pro'yu önerdim ama bazı yorumlar çok zıt.
Kullananlar ya da kullanan yakını olanlar bilgi verirse sevinirim. Kullanmayanlar da cihazı değerlendirirse çok teşekkür ederim.
Kamera ön planda en fazla 3000 TL bandında önerir mısınız bu telefonu ? Başka öneriniz varsa beklerim.
note 9 pro bence çok iyi bir telefon ama farklı bir model olarakta bunada bakabilirsiniz
P40 lite'da google servisleri olsa güzel ama Google yok :(
Note 9 pro kullanıyorum kesinlikle öneririm. Harika bir cihaz.

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
öneririm babamda note 8 var bende iphone benim şarjım gün içinde bitiyor. babam 1 hafta kullanıyor , babamda youtube'tan haber takip eden biri

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Asdas Famanas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
P40 lite'da google servisleri olsa güzel ama Google yok :(
Note 9 pro kullanıyorum kesinlikle öneririm. Harika bir cihaz.

Ben de telefonun özelliklerini sevdim ama bazıları kamerayı beğenmemiş (Senin yorumun nedir ? Kamera önemli.), bazıları arızalı geliyor ve rengi istediği gibi göndermiyormuş. Kendime alsam zaten pek düşünmem bu yorumları, iade ile uğraşırım ama kuzenim uğraşır mı bilmem.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Ben de telefonun özelliklerini sevdim ama bazıları kamerayı beğenmemiş (Senin yorumun nedir ? Kamera önemli.), bazıları arızalı geliyor ve rengi istediği gibi göndermiyormuş. Kendime alsam zaten pek düşünmem bu yorumları, iade ile uğraşırım ama kuzenim uğraşır mı bilmem.
Özelliklerine göre en iyi telefon emin ol. Kamerasıda fena değil.

ProVodKa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Görkem Öztürk
Bence alınabilir. Fiyatına göre harika.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bence kamerası mükemmel. Sıkıntı yok. Ben hepsiburada’dan aldım diğerleri pek güvenilir değil.

Top Bottom