Neler Yeni

Xiaomi Redmi Note 9 sürekli restart atıyor

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Arkadaşlar merhaba, 2 saat önce sorunsuz kullandığım telefon şimdi sürekli kapanıp açılıyor. Telefonu elime aldım güç tuşuna bastım ve kapandı direk ve tekrar açılmaya başladı bu ekran geldi titredi sonra ekran gitti sonra tekrar geldi titredi falan döngüye girdi 30 dakikadır böyle. Verilerimi kaybetmeden nasıl düzeltebilirim?

Ekler

• 20220422_035433.jpg
    20220422_035433.jpg
    61.1 KB · Hit: 345

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,196
İsim
.
Ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basılı tut. Eğer recovery menüsü gelmezse basmaya devam et. Yaklaşık 2-3 dakika sonra recovery menüsü gelecek ve oradan reboot atabilirsin. Eğer gelmez ise ne yapılacağını bilemiyorum

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basılı tut. Eğer recovery menüsü gelmezse basmaya devam et. Yaklaşık 2-3 dakika sonra recovery menüsü gelecek ve oradan reboot atabilirsin. Eğer gelmez ise ne yapılacağını bilemiyorum
Yaptım fakat yine aynı yerde döngüye giriyor.

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Ses açma tuşu ile denediniz mi
Ses açma tuşu ile denedim zaten ses kısma tuşu + güç tuşuna basılı tutunca fastboot menüsü geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hiçbir sorun yoktu bir anda ne oldu anlamadım.

Verilerimi kaybetmeyide göze alamıyorum benim için çok önemli şeyler var içerisinde.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,196
İsim
.
Ses açma tuşu ile denedim zaten ses kısma tuşu + güç tuşuna basılı tutunca fastboot menüsü geliyor.

Hayır hiçbir sorun yoktu bir anda ne oldu anlamadım.

Verilerimi kaybetmeyide göze alamıyorum benim için çok önemli şeyler var içerisinde.
Redditte bir kullanıcı şarjının kendi kendine bitmesini ve tamamen kapanmasını beklemiş. Ondan sonra şarja takıp açmış ve sorunu çözülmüş. İsterseniz bunu da deneyin

utqq_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Utku
Geçen banada oldu mi npte 10 lite kapatma tuşuna basılı tuttmum oldu

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Redditte bir kullanıcı şarjının kendi kendine bitmesini ve tamamen kapanmasını beklemiş. Ondan sonra şarja takıp açmış ve sorunu çözülmüş. İsterseniz bunu da deneyin
Aklımda o da var şarjı ne zaman biter acaba bilginiz var mı? Ortalama 50 civarındaydı galiba kapandığında.

Geçen banada oldu mi npte 10 lite kapatma tuşuna basılı tuttmum oldu
Onuda denedim hocam. belki kapatma tuşu sıkışmıştır diye biraz vurdum hatta yere falan ama olmuyor bir türlü.

Güvenli modda falanda açılmıyor her türlü aynı şey oluyor.

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
Bana da geçen gun gece oldu. Telefonun sarji %1 deydi. Kapaninca şarja taktım ve bu döngü başladı. Sanki güç tusuna basili kalmış gibiydi. Arada bir telefonun ana ekrani geliyordu ama orada da surekli guc tusuna otomatik basıp duruyordu sonra tekrar yeniden baslamaya basladi. Ben de telefonu sarjda biraktim sabaha düzelmişti
Redmi note 9 pro

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Bana da geçen gun gece oldu. Telefonun sarji %1 deydi. Kapaninca şarja taktım ve bu döngü başladı. Sanki güç tusuna basili kalmış gibiydi. Arada bir telefonun ana ekrani geliyordu ama orada da surekli guc tusuna otomatik basıp duruyordu sonra tekrar yeniden baslamaya basladi. Ben de telefonu sarjda biraktim sabaha düzelmişti
Redmi note 9 pro
Tuşun takılı kalması gibi bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü recovery menüsüne girdiğimde herhangi bir tıklama yapmıyor kendiliğinden. Şarjının bitmesini bekliyorum bende şuan. Recovery menüsüne girmeye çalıştığımda şuan düşük şarj uyarısı veriyor ama hala aynı kapanıp açılmaya devam ediyor.

Saki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Saki Yapıcı
Tuşun takılı kalması gibi bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü recovery menüsüne girdiğimde herhangi bir tıklama yapmıyor kendiliğinden. Şarjının bitmesini bekliyorum bende şuan. Recovery menüsüne girmeye çalıştığımda şuan düşük şarj uyarısı veriyor ama hala aynı kapanıp açılmaya devam ediyor.
Bende ana ekran geldiğinde kapatma ve yeniden baslatma ekrani gelip duruyordu. Ve ekrani ben aciyordum kendi kapanip tekrar aciliyor. Bu takili kalmasi dedigim fiziksel olarak degil yazilimsal olarak. Cunku tusa ben de basabiliyirdum ve algiliyordu

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Bende ana ekran geldiğinde kapatma ve yeniden baslatma ekrani gelip duruyordu. Ve ekrani ben aciyordum kendi kapanip tekrar aciliyor. Bu takili kalmasi dedigim fiziksel olarak degil yazilimsal olarak. Cunku tusa ben de basabiliyirdum ve algiliyordu
artık en son çare wipe data yı sıfırlayayım diyorum ama bu seferde o ekran açılmıyor şarjı olmadığı için. Sürekli açılıp kapandığı için şarda olmuyor. Tam kapansa düzelcek belki ama kapanmıyor.

Mahmut81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut
artık en son çare wipe data yı sıfırlayayım diyorum ama bu seferde o ekran açılmıyor şarjı olmadığı için. Sürekli açılıp kapandığı için şarda olmuyor. Tam kapansa düzelcek belki ama kapanmıyor.
Hocam sorunu cozdunuz mu ? Nasıl hallettiniz?

Hocam sorunu cozdunuz mu ? Nasıl hallettiniz?
Aynı sorunu yaşıyorum şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,159
Üyeler
172,791
Son üye
punisher21
Top Bottom