Neler Yeni

xiaomi telefon güncelleme

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
Merhaba 5-6 gün önce mi10t lite aldım ama internetten baktığımda android 11 in geldiğini gördüm fakat benimki hala android 10 ve güncelleme yok gözüküyor? Güncellemeleri kontrol ediyor diyor sonra ama bir şey gözükmüyor güncellemeyi indir diyince de bir iki dakika sonra deneyin yazıyor bunu nasıl çözebilirim?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Telefonunuzu kapatıp açın ve ayarlardan miui sürümü yazan kısıma tıklayın orda güncelleştirmeleri kontrol et seçeneği çıkacak ordan güncelleyebilirsiniz xiaomi android güncellemelerini miui güncellemeleri ile birlikte sunuyor o yüzden miui ı güncellerseniz android sürümünüzde artacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
ahmet selim halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzu kapatıp açın ve ayarlardan miui sürümü yazan kısıma tıklayın orda güncelleştirmeleri kontrol et seçeneği çıkacak ordan güncelleyebilirsiniz xiaomi android güncellemelerini miui güncellemeleri ile birlikte sunuyor o yüzden miui ı güncellerseniz android sürümünüzde artacaktır
evet ama güncelleme gözükmüyor

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Hangi ülkenin cihazı olduğunu kontrol edin belki henüz o ülkeye güncelleme gelmemiştir

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Rica ederim iyi günler

Atyxah

80+ Silver
Dostum güncelleme

Bende note 8 annemde note 9 abimde note 9 pro var ve ikisine de geldi güncelleme ikisini de güncelledim ancak aşırı kötü oldu saçma sapan kasıyor arada hat çekmiyor (yeniden başlatınca düzeliyor) şarjı çok çabuk bitiyor ve daha niceleri

Güncellemeden önce hiçbiri yoktu

Bana güncelleme gelmedi ve artık gelmesini de istemiyorum gelse de güncellemeyeceğim

Bence hiç heveslenme ama sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom