huwai kullanıyorum ben watch gt2 memnunum şahsen zaten uygulamasını yüklediğinde direkt entere oluyor, ha sen direkt ekstra uygulama ile uğraşmak istemiyorum zaten xiaomi uygulamasından hepsini kontrol ediyim dersen o zaman başka tabi.Akıllı saat almak istiyorum. Kullandığım telefon ve kulaklığım Xiaomi marka. Verdiğim parayı hak edecek bir akıllı saat almak istiyorum. Ne alabilirim?
2. el sıfır ayarında 650tl ye almıştımhuwai kullanıyorum ben watch gt2 memnunum şahsen zaten uygulamasını yüklediğinde direkt entere oluyor, ha sen direkt ekstra uygulama ile uğraşmak istemiyorum zaten xiaomi uygulamasından hepsini kontrol ediyim dersen o zaman başka tabi.
Bütçem biraz daha fazla aslında fark yaratabilecek bir özelliği olan bir cihaz olursa daha fazla da verebilirim. Huawei cihazlar en mantıklı gelenler bu arada ama dediğiniz gibi direkt uyumlu olması da ayrı bir güzellik olurhuwai kullanıyorum ben watch gt2 memnunum şahsen zaten uygulamasını yüklediğinde direkt entere oluyor, ha sen direkt ekstra uygulama ile uğraşmak istemiyorum zaten xiaomi uygulamasından hepsini kontrol ediyim dersen o zaman başka tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2. el sıfır ayarında 650tl ye almıştım![]()
Peki şarjı uzun süre giden cihazlardan farkları neler oluyor bu cihazlarınxiami watch 3 wear oslu ama 1 1.5 gün gidiyo sarjı
Cihazı da bulamadım maalesefPeki şarjı uzun süre giden cihazlardan farkları neler oluyor bu cihazların
Ben xiaomi telefonla huawei watch gt5 kullanıyorum, uyum konusunda bir sıkıntı yok.Bütçem biraz daha fazla aslında fark yaratabilecek bir özelliği olan bir cihaz olursa daha fazla da verebilirim. Huawei cihazlar en mantıklı gelenler bu arada ama dediğiniz gibi direkt uyumlu olması da ayrı bir güzellik olur
düz android telefoon oluyorPeki şarjı uzun süre giden cihazlardan farkları neler oluyor bu cihazların
Cihazı da bulamadım maalesef
bu tür cihazlar alırken dikkat etmeniz gereken hususlar ne için kullanacaksınız spor yaparken kullanmak için mi, yoksa sadece saat olarak mı, yada atıyorum arama vs işte bildirimleri görmek yada bunlara benzer şeyler için mi. Sadece spor için alacaksanız saat değilde bilekliklere bakabilirsiniz( zaten onlarda saat özelliğide mevcut oluyor tarih vs.) yok ben hem sağlık takibi yapmak hem arama yapmak hem müzik dinlemek için derseniz de buna göre modellere bakmanız lazım.Peki şarjı uzun süre giden cihazlardan farkları neler oluyor bu cihazların
Cihazı da bulamadım maalesef
enes özen kanalına baksana o adam iyi yapıyor incelemeleri bende ondan bakıyorum sureklı kulaklık almıstım oradan baktım adam bir sürü seyi kıyaslıyor bu arada kullanıyor ondan sonra yapıyor çoğu ürünüGünlük kullanım için istiyorum. Bütçem 10k civarına kadar çıkabilirim diye düşünüyorum. Parasının hakkını verecekse daha biraz daha çıkabilirim. Spor için kullanmayı düşünmüyorum.