Neler Yeni

Android Xiaomi telefon, kulaklık kullanıyorum hangi saati almalıyım?

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Akıllı saat almak istiyorum. Kullandığım telefon ve kulaklığım Xiaomi marka. Verdiğim parayı hak edecek bir akıllı saat almak istiyorum. Ne alabilirim?

mehmeths

80+
Akıllı saat almak istiyorum. Kullandığım telefon ve kulaklığım Xiaomi marka. Verdiğim parayı hak edecek bir akıllı saat almak istiyorum. Ne alabilirim?
huwai kullanıyorum ben watch gt2 memnunum şahsen zaten uygulamasını yüklediğinde direkt entere oluyor, ha sen direkt ekstra uygulama ile uğraşmak istemiyorum zaten xiaomi uygulamasından hepsini kontrol ediyim dersen o zaman başka tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

huwai kullanıyorum ben watch gt2 memnunum şahsen zaten uygulamasını yüklediğinde direkt entere oluyor, ha sen direkt ekstra uygulama ile uğraşmak istemiyorum zaten xiaomi uygulamasından hepsini kontrol ediyim dersen o zaman başka tabi.
2. el sıfır ayarında 650tl ye almıştım :D

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2. el sıfır ayarında 650tl ye almıştım :D
Bütçem biraz daha fazla aslında fark yaratabilecek bir özelliği olan bir cihaz olursa daha fazla da verebilirim. Huawei cihazlar en mantıklı gelenler bu arada ama dediğiniz gibi direkt uyumlu olması da ayrı bir güzellik olur

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Kangal Kangaoğlu
Bütçem biraz daha fazla aslında fark yaratabilecek bir özelliği olan bir cihaz olursa daha fazla da verebilirim. Huawei cihazlar en mantıklı gelenler bu arada ama dediğiniz gibi direkt uyumlu olması da ayrı bir güzellik olur
Ben xiaomi telefonla huawei watch gt5 kullanıyorum, uyum konusunda bir sıkıntı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
gizli

mehmeths

80+
Peki şarjı uzun süre giden cihazlardan farkları neler oluyor bu cihazların

Cihazı da bulamadım maalesef
bu tür cihazlar alırken dikkat etmeniz gereken hususlar ne için kullanacaksınız spor yaparken kullanmak için mi, yoksa sadece saat olarak mı, yada atıyorum arama vs işte bildirimleri görmek yada bunlara benzer şeyler için mi. Sadece spor için alacaksanız saat değilde bilekliklere bakabilirsiniz( zaten onlarda saat özelliğide mevcut oluyor tarih vs.) yok ben hem sağlık takibi yapmak hem arama yapmak hem müzik dinlemek için derseniz de buna göre modellere bakmanız lazım.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,414
İsim
Emir
Bütçe?Aradığın özellikler ne?Günlük kullanım mı?Sportif için mi?

Galeyan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
M.Baran MALAY
Günlük kullanım için istiyorum. Bütçem 10k civarına kadar çıkabilirim diye düşünüyorum. Parasının hakkını verecekse daha biraz daha çıkabilirim. Spor için kullanmayı düşünmüyorum.

mehmeths

80+
Günlük kullanım için istiyorum. Bütçem 10k civarına kadar çıkabilirim diye düşünüyorum. Parasının hakkını verecekse daha biraz daha çıkabilirim. Spor için kullanmayı düşünmüyorum.
enes özen kanalına baksana o adam iyi yapıyor incelemeleri bende ondan bakıyorum sureklı kulaklık almıstım oradan baktım adam bir sürü seyi kıyaslıyor bu arada kullanıyor ondan sonra yapıyor çoğu ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,247
Üyeler
170,144
Son üye
mnjhiuy987
Top Bottom